Glumica Anđelka Prpić iskreno: Tihi kraj posle devet godina!

Printscreen/Instagram

Poznati

Glumica Anđelka Prpić iskreno: Tihi kraj posle devet godina!

Budući da su njih dvoje važili za skladne supružnike, umetnica je ostala nema za medije povodom ove informacije…

Vest da se popularna glumica Anđelka Prpić razvodi iznenadila je njenu publiku i brojne obožavaoce. Budući da su njih dvoje važili za skladne supružnike, umetnica je ostala nema za medije povodom ove informacije…
Podržavala je supruga u razvijanju negovog privatnog biznisa pa je u beogradskom restoranu, koji je u njegovom vlasništvu, više puta organizovala javne događaje, kao i okupljanja njenih prijatelja, poznatih ličnosti

– Volim da sanjarim i maštam, ali smatram da sam i prilično realna. Brak je nešto na čemu mora svakodnevno da se radi. Svaka žena manje ili više ima predispoziciju da postane džangrizava i stalno melje, pa svom suprugu govorim kako mora da mi pomogne da ne postanem takva – pričala je glumica ranije.

Simpatična glumica Anđelka Prpić (35), posle devet godina skladne bračne zajednice sa ugostiteljem Dariom, stavila je tačku na brak. Ta vest bila bi jedna od mnogih sličnih u moru razvoda da nisu u pitanju supružnici koji su oduvek važili za harmoničan par – odlično su funkcionisali i sjajno se razumeli.

https://www.instagram.com/p/CCO5Qh_B4wH/?utm_source=ig_embed

Junakinja serije „Andrija i Anđelka“ tim povodom nije želela da daje nikakve izjave za medije, niti je potvrdila, niti demantovala informaciju o rastavi. „Nemam nikakav komentar na to“ – bilo je sve što je harizmatična plavuša rekla predstavnicima medija.

Svi Anđelkini prijatelji znali su s koliko ljubavi, požrtvovanosti i entuzijazma je s Dariom odgajala sina Jakšu, i stizala da mu se maksimalno posveti pored brojnih profesionalnih obaveza. Uspevala je da postigne sve – posao joj je bio važan ali je njen jedinac uvek bio na prvom mestu. Nikada nije imala plaćenu pomoć u odgajanju sina, osim suprugove i „uskakanja“ baka i deka, kada je to bilo moguće, budući da su njeni roditelji u Požarevcu.

Dario, privatni preduzetnik u ugostiteljstvu, nije voleo da se eksponira u javnosti, ali je nekoliko puta pratio suprugu na javne događaje, poput prošlogodišnje dodele „Mac“ nagrada, kada su nasmejani pozirali fotografima držeći se za ruke.

– Prva ja nisam pristalica njegovog promovisanja, ali to je nuspojava mog posla. Nažalost, sa ovim novim generacijama tehnologija zaista ne možete da izbegnete takve stvari. Moj muž nije iz javnog posla, ni on, ni ja zajedno s njim nemamo potrebu da to postane.

– Dario je na mene ponosan i moj uspeh više glorifikuje od mene, ali on je čovek koji ima svoje ime i prezime i svoju karijeru u kojoj je veoma uspešan. Mogu samo da kažem – svaka mu čast, i generalno svim partnerima javnih ličnosti koji treba da nose to breme i svim stvarima koje su im nametnute, ali to je ljubav i tu mora da se zajedno ide napred – rekla je za naš magazin nekadašnja vodteljka emisije „48 sati svadba“.

Glumica Anđelka Prpić – O suprugu u superlativu
O suprugu je u superlativima rado u javnosti pričala, a brak je smatrala izazovom na kojem moraju oba partnera da se potrude.

– Volim da sanjarim i maštam, ali smatram da sam i prilično realna. Brak je nešto na čemu mora svakodnevno da se radi. Svaka žena manje ili više ima predispoziciju da postane džangrizava i stalno melje, pa svom suprugu govorim kako mora da mi pomogne da ne postanem takva. Moramo da delimo sve obaveze kako bismo sačuvali sebe. Kao u svemu, tako je i ovde važno da nekome nađeš žicu kako bi ga motivisao da nešto uradi. To je ključna stvar, ali ipak uspevamo u tome – iskreno je navela umetnica koja je često s porodicom išla na putovanja, a među omiljene odmore ubrajali su i one koje su, osim sa sinom, provodili i s njihovim mnogobrojnim prijateljima:

– Vreme provedeno u krugu porodice mi je najznačajnije. Volim da sam u svojoj kući kad nismo na putovanjima. Moj suprug i ja imamo širok krug prijatelja koji takođe imaju decu i uživamo kad smo zajedno.
Anđelka je podržavala supruga u razvijanju njegovog privatnog biznisa pa je u beogradskom restoranu, koji je u njegovom vlasništvu, više puta organizovala javne događaje, kao i okupljanja njenih prijatelja, poznatih ličnosti. Tu su supružnici obeležili i neke važne datume u skorijoj prošlosti.

– Moj suprug i ja gledamo da svaki jubilej obeležimo na neki način. Kada se osvrnem, pomislim: Bože, je l’ moguće da je već prošlo toliko godina. Ali kada vratim film unazad, vidim sina Jakšu i shvatim da se zaista toliko toga desilo. Nemam osećaj da je već prošlo toliko braka.

– Sve mi deluje kao da smo na početku – govorila je glumica koja je pre početka pandemije virusa covid-19 imala težak period kada je morala da miruje više od dva meseca zbog povrede kolena, koju je zadobila na skijanju. Zbog povrede je morala da razmišlja i o operaciji kolena, koja je stopirana zbog vanrednog stanja.

Kada su nastale nevolje u braku, najviše zbog obaveza s kojima su se supružnici borili istovremeno se posvećujući nasledniku, odlučili su da potraže pomoć.

Ipak, izazovi u teška vremena pandemije bili su jači od njihove ljubavi.

Odlučili da se razvedu, ali gaje civilizovan i fin odnos zbog sina Jakše.

Glumica Anđelka Prpić – Neostvarena želja
– Posao i privatni život ne isključuju jedno drugo, ali žene koje žele da budu majke, posvećene supruge i uspešne u svom poslu, znaju da to nije lako.

– Nije da nisam planirala prvu trudnoću, mada su mnogi komentarisali da zbog posla baš i nije pravi trenutak. Ipak, na kraju se sve odlično poklopilo, a mislim da će i sledećeg puta biti sve kako treba. Želim da imam veliku porodicu – rekla je Anđelka.

Story

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top