Omiljeni srpski psihoterapeut podelio najbolji mogući savet koji ćete dobiti o neuzvraćenoj ljubavi

pixabay.com/facebook

Ljubav i seks

Omiljeni srpski psihoterapeut podelio najbolji mogući savet koji ćete dobiti o neuzvraćenoj ljubavi

Status koji je oduševio javnost i koji bi svi trebalo da prihvatimo

Dr Vladimir Đurić, doktor medicine, specijalizant psihijatrije i edukant psihoterapije objavio je novi status na Fejsbuku u kojem je otkrio najbolji savet za neuzvraćenu ljubav koji je dobio.

– Nakon stotinak pročitanih knjiga, hiljadu seansi i milion razgovora uz kaficu ili dobru kapljicu, ja još uvek ne čuh bolji savet za neuzvraćenu i nesrećnu ljubav od onog starog dobrog „Jedan se oteg’o, drugi se proteg’o…“

Ako slučajno ne radi u vašem slučaju možda je problem u vašoj ličnoj rastegljivosti… Ponekad se u toj sposobnosti krije sva sreća. Pokušajte pre no što poverujete i ubedite samog sebe da ste prokleti. Prvo shvatite da ne mora sve biti onako kako ste zamislili, da niste centar univerzuma i da svako ima pravo da bira sebi sudbinu. Pa čak i ovi koje ste isplanirali da kreiraju vašu.

Razdvojite izmaštano od ponuđenog, pa se onda okrenite sebi i svom rastu, kako biste postali privlačni, tamo gde vam je važno i kako biste postali interesantni ljudima koji vama mogu biti interesantni. Pa, onda obratite paznju na već protegnute oko vas. Ako niste zadovoljni izborom, protegnite se vala i vi malo… Možda naletite na nekoga isto tako ubeđenog da je proklet i da mu nešto fali, da nikada neće biti voljen i srećan, kome su sve lađe potonule…

E, onda odjedanput čudom postanete Blagosloveni i Srećni tako zajedno… Prava je sreća da gornja izreka važi i sa te strane – napisao je.

Da li se slažete sa ovim savetom?

Nakon stotinak pročitanih knjiga…hiljadu seansi…i milion razgovora uz kaficu…ili dobru kapljicu…ja još uvek ne…

Gepostet von Dr Vladimir Djuric am Dienstag, 14. Juli 2020

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top