Ubedljivo najpouzdaniji: Ovim horospopskim znacima možete život da poverite!

pixabay.com

Lifestyle

Ubedljivo najpouzdaniji: Ovim horospopskim znacima možete život da poverite!

Horoskop tvrdi da ovim znacima bez razmišljanja i dvojbe možete pokloniti svoje puno poverenje

Da li ste se ikad zapitali da li je moguće na osnovu horoskopskog znaka zaključiti da li se nekoj osobi može verovati ili ne? Ako jeste, otkrivamo vam kojim to znacima sa astrološkog stanovišta možete, ako zatreba i svoj život da poverite, a da vas oni neće izneveriti.

Škorpije sve gledaju crno-belo – i samim tim, ako ste im nešto rekli u poverenju možete biti 100% sigurni da će tajnu čuvati bolje nego vi sami. Introspektivna, tiha i tajanstvena Škorpija nikad neće slučajno reći pred drugima vašu tajnu. Ovaj izrazito vodeni znak će pred sve druge baciti trnje i kamenje kako bi zaštitio vašu tajnu. Ako nekom treba da poverite svoje najintimnije stvari, onda je to svakako Škorpija.

Ne kaže se uzalud – ćuti kao Riba. Jer takve su, tihe, povučene i sposobne da čuvaju tajne. Osetljive su i to ih navodi da sa vašom tajnom postupaju oprezno kao sa velikom dragocenošću. Oko nje će podići veliko utvrđenje i godinama istrajavati u veštom čuvanju onoga što im je povereno. Dobri su slušaoci, i savetnici tako da im i u tom pogledu možete poveriti i svoje najintimnije tajne.

Lavovi su jedan od najodanijih znakova zodijaka. Pouzdani su i njihovi iskreni prijatelji uvek mogu da računaju na njihovu diskreciju. Lavovi su donekle pogrešno etiketirani kao osobe opsednute same sobom, dok su zapravo oni svesni sebe i svojih kvaliteta i u skladu s tim i traže i vrednuju svoje prijatelje. Ako ste njihov prijatelj, znači da ste cenjeni i budite sigurni da će vaše tajne ostati na sigurnom, kakve god da su.

(Stil.kurir.rs/Izvor:PureWow/Ženskimagazin)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top