“Zdravo i gotovo”: Severina stavila tačku na brak sa Igorom Kojićem?

Printscreen/Instagram

Poznati

“Zdravo i gotovo”: Severina stavila tačku na brak sa Igorom Kojićem?

Sapunica se nastavlja…

 

Pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić nisu se oglašavali po pitanju statusa braka i višemesečnih glasina o tome da se razvode. Ipak, sudeći po njihovim objavama na društvenoj mreži Instagram poznati par dane ne provodi zajedno.

Osim pojave napisa o navodnom razvodu, Severina je u poslednje vreme u žiži javnosti i zbog drugih pehova. Pevačica je najpre prijavila državnim organima da njena firma u prethodnoj godini ima gubitak od čak 12 hiljada evra. DUK Production zadužen za proizvodnju filmova i video programa nalazi se u Severininom vlasništvu, a iako ima prosečan priliv novca, firma dosta loše posluje. Upravo je to razlog zašto se Kojićka prijavila za isplatu trenutne pomoći od države Hrvatske u iznosu od 430 evra. Ovo je izazvalo bes u javnosti, ali je Severina preko svog PR tima ubrzo demantovala ovu vest i objasnila da je posredi nesporazum.

Regionalna muzička zvezda je takođe nedavno privedena u policijsku stanicu na Novom Beogradu, jer je je vozila automobil za vreme policijskog časa. Pripadnici MUP-a zaustavili su putničko vozilo marke BMW, zagrebačkih tablica, a proverama je utvrđeno da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom karantina, pa je privedena u stanicu. Njoj je izrečena novčana kazna u iznosu od 50.000 dinara. Mnogi tvrde da je upravo tada zapravo i počela priča oko razvoda jer se navodno pevačica te večeri posvađala sa Igorom i napustila ga.

Severina vreme trenutno provodi u Hrvatskoj na moru, a Igor u Srbiji. Pevačica ne pominje supruga u svojim objavama na društvenim mrežama, a sin Dragana Kojića Kebe takođe je suzdržan kada je ova tema u pitanju.

Ipak, pevačica povremeno zagolica maštu javnosti svojim fotografijama, ali i komentarima kojima kao da na suptilan način stavlja svima do znanja da je njenom braku sa Igorom došao kraj.

Tako je nedavno objavila sliku sa prijateljicom uz stihove Mike Antića.

– Najviše volim kada me uzmu zdravo za gotovo, pa ja kažem: “Zdravo i gotovo!” – napisala je Kojićka u komentaru, ali bez obrazloženja kome ove reči posvećuje.

Autor: Gloria.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top