Javnost u šoku: Da li je ova starleta kriva za razvod Anđelke Prpić?!

Poznati

Javnost u šoku: Da li je ova starleta kriva za razvod Anđelke Prpić?!

Pojavio se razlog za krah naizgled skladnog odnosa

Anđelku Prpić muž varao s bivšom voditeljkom Hepi televizije

Vest da se popularna glumica Anđelka Prpić razvodi nakon devet godina braka iznenadila je njenu publiku i brojne obožavaoce. Budući da su ona i njen suprug Dario važili za skladne supružnike, koji nisu intimu često iznosili u javnost i ovoga puta ostali su nemi za medije.

Oni nisu niti potvrdili niti demantovali glasine o razvodu, a nagađalo se da je razlog taj što su počeli da se udaljavaju zbog poslovnih obaveza – Anđelka je imala brojne angažmane, a Dario obaveze oko posla ugostitelja. Ipak, list „Alo” navodi da je razlog za krah braka nešto sasvim drugo. Prema pisanju ovog lista, Anđelku je suprug prevario sa starletom Avom Karabatić.

– Poslednjih godinu dana Anđelkin brak bio je na klimavim nogama. Iako su njih dvoje odsustvo pažnje i ljubavi pravdali time što previše rade i da zbog toga navodno ne mogu da se posvete jedno drugom, stvarnost je drugačija – ispričao je za „Alo” neimenovani izvor blizak paru.

– Po gradskim kuloarima odavno se spekulisalo o tome da je Dario neveran svojoj supruzi, ali ona u te priče nikad nije verovala. No, pre nekoliko meseci do nje je došla priča da se njen suprug povremeno viđa sa hrvatskom starletom Avom Karabatić, koja je čest gost u njihovom restoranu u centru grada. Kada je malo više obratila pažnju na te informacije, shvatila je da se ne radi o običnom tračarenju – prenosi reči neimenovanog izvora list „Alo”.

– Ava je živela u stanu preko puta njihovog restorana pa je često provodila vreme u Prpićevom ugostiteljskom objektu. Tako su se njih dvoje upoznali, a onda su se i povremeno viđali. Kada je dobila dokaz da joj je suprug neveran, Anđelka je rešila da traži razvod – piše pomenuti list.

Glumica Anđelka Prpić – O suprugu u superlativu

Anđelka je o suprugu uvek pričala u superlativima, a brak je smatrala izazovom oko kojeg oba partnera moraju da se trude.

– Volim da sanjarim i maštam, ali smatram da sam i prilično realna. Brak je nešto na čemu mora svakodnevno da se radi. Svaka žena manje ili više ima predispoziciju da postane džangrizava i stalno melje, pa svom suprugu govorim kako mora da mi pomogne da ne postanem takva.

Moramo da delimo sve obaveze kako bismo sačuvali sebe. Kao u svemu, tako je i ovde važno da nekome nađeš žicu kako bi ga motivisao da nešto uradi. To je ključna stvar, ali ipak uspevamo u tome.

Izazovi u teška vremena pandemije bili su jači od njihove ljubavi

Anđelka i Dario odlučili su da se razvedu, ali gaje civilizovan i fin odnos zbog sina Jakše.

Junakinja serije „Andrija i Anđelka” ostala je pri svom stavu da ne daje izjave na ovu temu. Ipak, na njenom „Instagram“ nalogu vidimo da je poželela da se osami, pa je otišla na Kopaonik da mir pronađe u prirodi.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top