Modni okršaj Breninih snajki: Cvetna haljina i gola ramena – kojoj bolje stoji?

Poznati

Modni okršaj Breninih snajki: Cvetna haljina i gola ramena – kojoj bolje stoji?

Iako izgleda da se Aleksandra Prijović i Sandra Miljaković dobro slažu, između njih je došlo do okršaja. Modni okršaj Breninih snajki desio se na društvenoj mreži „Instagram“, kada su na porodičnom putovanju obe ponele cvetnu haljinu i pokazale gola ramena.

Aleksandra Prijović, supruga Filipa Živojinovića, pridružila se porodici na krstarenju, a „Instagram“ je zapalila novom fotografijom iz Monte Karla. Naime, lepa pevačica pozirala je u dugačkoj cvetnoj haljini, koja otkriva njena ramena i pokazuje ženstvenu figuru. Fotografija je izazvala lavinu pozitivnih komentara na račun lepe mame.

View this post on Instagram

🇲🇨

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Zatim se za sličnu odevnu kombinaciju odlučila i Sandra, lepa devojka Viktora Živojinovića. Ona je ponela usku, cvetnu haljinu na šlic, koja takođe otkriva ramena. Lepa plavuša izgleda savršeno, a pozirala je na jahti, na kojoj porodica Živojinović provodi dane.

View this post on Instagram

💙

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on

Obe Brenine snajke sada su na zajedničkom putovanju i verujemo da se sjajno provode.

Ipak zanima nas vaše mišljenje o tome kojoj bolje stoji letnja cvetna haljina.

Kojoj bolje stoji cvetna haljina?

Modni okršaj Breninih snajki jedini je koji postoji među atraktivnom brinetom i crnkom. A da se njih dve sjajno slažu govori i činjenica da su Viktor i Sandra podržali Aleksandru na prvom nastupu posle pandemije virusa korona.

Brenine snajke sada prave društvo Breni koja već mesec dana sa suprugom uživa na odmoru. Viktor i Sandra neko vreme im prave društvo, a sada su im se pridružili i Aleksandra i Filip.

Porodica uživa na luksuznom letovanju, na koje se Brena odlučila nakon što godinama nije odmarala od posla i brojnih obaveza koje je okupiraju.

Hellomagazin

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top