Ćerka Mustafe Nadarevića je prava lepotica i bavi se interesantnom profesijom! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Ćerka Mustafe Nadarevića je prava lepotica i bavi se interesantnom profesijom! (FOTO)

Glumac Mustafa Nadarević je najstariju ćerku Anju koja je istoričarka umetnosti dobio sa prvom suprugom Jasnom, dok je Nanu i sina Ašu dobio sa drugom suprugom Slavicom Radović Nadarević.

„Budući da je moja najstarija ćerka moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga ćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dečaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmejao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima“, rekao je jednom prilikom čuveni glumac.

View this post on Instagram

Oči pune s(l)uza.

A post shared by 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana) on

Onoliko koliko je zanimljiva Nana, toliko je interesantan i njen partner Silvije Pleština, koji je 2007. sa 19 godina 250 hiljada kuna (3, 9 miliona dinara) u kvizu “Tko želi biti milijunaš?“. Bavi se danas sastavljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom, a diplomirao je, kao i Nana, na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu.

Mustafa Nadarević koji se bori sa rakom pluća, njegova supruga Slavica preminula je 2012. godine. Iste godine su se njih dvoje posle decenija ljubavi venčali.

KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top