Kejt Midlton u romantičnoj letnjoj haljinici bacila princa Vilijama u senku

Printscreen/Instagram

Poznati

Kejt Midlton u romantičnoj letnjoj haljinici bacila princa Vilijama u senku

Vojvotkinja od Kembridža svaki put kada se pojavi sa svojim suprugom uspeva da zaseni budućeg kralja Engleske, a to je i ovog puta bio slučaj

Princ Vilijam i Kejt Midlton podelili su fotografije nastale nešto ranije ovog meseca, kada su se sastali sa zdravstvenim radnicima kako bi razgovarali o načinima na koje će Kraljevska fondacija pomoći u borbi protiv virusa korona. Parje saopštio da će pomoći zdravstvenom sistemu Velike Britanije sa skoro 1,8 miliona funti!

Vojvotkinja od Kembridža izgledala je vrlo elegantno i u ovoj prilici, za koju je odabrala belu haljinu do kolena, a britanski mediji nazvali su je „misterioznom“ jer ni modni stručnjaci ni obožavaoci Kejt Midlton nisu uspeli da dođu do informacije koji dizajner je zaslužan za nju. U svakom slučaju, u pitanju je košulja-haljina inspirisana stilom pedesetih godina, sečena je ispod grudi i suptilno vizuelno izdužava figuru.Budući da mediji nisu prisustvovali ovom sastanku i da je javnosti dostupno tek nekoliko fotografija koje je objavila Kensingtonska palata, nismo uspeli da saznamo kakvu je obuću supruga princa Vilijama odabrala za ovu priliku.

Sve ovo u kombinaciji s novom frizurom vojvotkinje od Kembridža – savršenstvo!

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top