Dokaz da je brak Sanje Marinković zaista gotov (foto)

Printscreen/Instagram

Poznati

Dokaz da je brak Sanje Marinković zaista gotov (foto)

Voditeljka uživa na odmoru bez jače polovine

Sanja Marinković se razvela… Ipak, nije… I na kraju zaista jeste. Voditeljka i autorka emisije „Magazin In“ dugo je ćutala o krahu svog devetogodišnjeg braka sa Aleksandrom Uhrinom. I kada je bila najsrećnija, i kada je shvatila da je ljubavi došao kraj, Sanja nije želela da mediji pišu o tome.

‒ Ja sam još u braku. Još se nisam zvanično razvela. Samo poštujem želje moje porodice da se zadrži intima i stvarno sam u tome istrajala. Ja nisam estradna zvezda. Ne verujem da je moj brak, koji je bio skladan, uobičajen kao kod svake žene na ovim prostorima, nešto intrigantan. Ni sada nije intrigantan. Sve ide svojim tokom, uživamo ‒ rekla je pre mesec dana u intervjuu za „Blic“.

Na pitanje da li su njenom srcu ima prostora za novu ljubav, Sanja je bila kratka i jasna.

‒ Ne nadam se ničemu u tom smislu. Ja sam potpuno ispunjena.

Sanja i Aleksandar imali su jedno od najmisterioznijih i najzanimljivijih venčanja na javnoj sceni. Naime, 2011. godine, kada su odlučili da ozakone vezu, Aleksandar je preuzeo na sebe kompletnu organizaciju venčanja. Par se venčao u limunizi dok su se vozili ka aerodromu. Sanja nije nosila venčanicu, već je odabrala elegantnu crvenu haljinu, a njen muž nosio je tamnoplavi sako i sive pantalone. Posle venčanja, sa sinom, braćom i njihovim suprugama otputovali su u Pariz. “Svadbeni vikend“ trajao je nekoliko dana, a sve vreme su slavili lep događaj. Odlazili su na večere i u pabove, a posle slavlja, vratili su se u Beograd.

Sanja Marinković se razvela, evo i dokaza
Od tada, Sanja se više nije oglašavala u javnosti na temu braka i razvoda, ali je kao svake godine odlučila da nekoliko dana provede na moru. Spakovala je kofere i otputovala u susednu Hrvatsku.

View this post on Instagram

Sta je danas postao omiljeni recept za beg od briga, strahova, privatnih problema i dosade ?! 🙈 Gde gresimo ?! Verujem uprkos svemu da je zivot bombona prepuna hormona (kako mi je svojevremeno govorio u emisiji Djule Van Gog) 👌❤️ i naravno da sam svesna da nemamo svi iste mogucnosti, zelje i snove ali je najvaznije pratiti svoje instinkte i osecaje 💃🤸🏻‍♂️🐬 Trudim se da kroz svoje postove i tekstove na drustvenim mrezama podelim iskrenu emociju i energiju zivota koji se trudim da zivim ❤️ Samo da smo svi zdravi 😷 #mojamerasrece #zenekojesuvisevole #magazinin #lovemyjob #coronasummer #trytorelax #trytoenjoy #mojsinmojamerasrece #friendstime #enjoy #summer #dream #love #beauty #sun #sea #travelgram #fittness #vezbajsasanjom #zdravijasrbija #croatia

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

Na brojnim fotografijama koje objavljuje iz Poreča Sanja je nasmejana, srećna i raspoložena. Ni u jednom momentu ne odaje utisak da joj je zbog turbulencija na emotivnom planu život stao i da nema veru u ljubav i bolje sutra. Iako nije zvanično rekla da se razvela, fotografije govore više od reči ‒ na Sanjinoj desnoj ruci više nema burme.

sanja marinković se razvela

A do skoro je bila tu…

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top