Ljubomora među kraljevićima: otkriveni razlozi zašto Megan i Hari ne mogu očima da gledaju Kejt i Vilijama

Printscreen/Instagram

Poznati

Ljubomora među kraljevićima: otkriveni razlozi zašto Megan i Hari ne mogu očima da gledaju Kejt i Vilijama

U novoj knjizi o britanskoj kraljevskoj porodici, koja uskoro izlazi, a iz nje su trenutno poznati samo delovi, otkriveno je da su Megan Markl i princ Hari zaista sve vreme izuzetno ljubomorni na Kejt Midlton i princa Vilijama.

Sve je počelo od trenutka kada je Megan stigla u familiju. Kejt i Vilijam su posmatrani kao skladniji par, pa su uvek dobijali bolja i propraćenija kraljevska zaduženja jer se smatralo da oni znaju kako da sačuvaju ugled porodice.

Megan i Hari su jedva razgovarali sa Kejt i Vilijamom, a ako i jesu, to se uglavnom događalo na zvaničnim događajima gde je morala da se održi slika slada među braćom.

Megan nije volela stara garda kraljevske porodice jer je odskakala, pre svega zbog boje kože, što je njima bilo odbojno. Dakle, otvoreno se ispoljava rasizam u porodici i Megan tu nije dobrodošla.

Hari je stalno morao da balansira između kraljice Elizabete i svoje supruge jer se kraljica plašila da je Megan popularnija od svih njih, a posebno od nje.

Megan i Hari su bili leva smetala u porodici i zbog toga što su tako viđeni i tretirani, su oduvek bili ljubomorni na Kejt i Vilijama, koji se tu prosto savršeno uklapaju, stoji u knjizi.

Megan se takođe oduvek zameralo što je plačući isticala kako je zbog kraljevske porodice morala da promeni ceo život, kao i Hariju što je suviše sentimentalan. Izgleda se kod britanskih plemića zahteva izrazita zahvalnost za položaj ili ispadate iz igre.

Izvor: Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top