ISPOVEST ILDE ŠAULIĆ NAKON GUBITKA BEBE „Zbog ćerke Eme moram biti snažna, svima je govorila da će dobiti batu ili seku“

Poznati

ISPOVEST ILDE ŠAULIĆ NAKON GUBITKA BEBE „Zbog ćerke Eme moram biti snažna, svima je govorila da će dobiti batu ili seku“

Pevačica Ilda Šaulić u trećem mesecu trudnoće izgubila je bebu, a kako kaže, uz pomoć svojih najbližih prebrodila je teške trenutke.

– Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu – rekla je u ispovesti za magazin „Gloria“ Ilda, koja je nedavno preležala i korona virus.

Trenutno je maksimalno posvećena ćerki Emi, koja ima tri godine.

– Zasad, sva moja snaga je preusmerena na oporavak, jer postoje ljudi kojima sam potrebna, pre svega moja ćerka Ema. Upravo zbog nje moram biti snažna čak i u najtežim trenucima – navela je pevačica.

Trenutak kada je trebalo da saopšte Emi da neće dobiti brata ili sestru za Ildu i njenog supruga Bojana bio je jedan od najtežih.

– Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuće zrelo dete. Svakome ko se javi na telefon je govorila kako će da dobije batu ili seku. Ovo je prihvatila kao neminovnost. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo. Nismo znali kako da joj saopštimo istinu, a da ona to razume i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor rekla: „Moj deda nije na putu, on je sa anđelima“. Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari – ispričala je Ilda za pomenuti magazin.

Podsetimo, porodica Šaulić suočila se sa velikom tragedijom kada je Šaban Šaulić 17. februara prošle godine poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top