Damama rođenim u OVA 3 horoskopska znaka zvezde su podarile NEPOGREŠIV modni ukus!

pixabay.com

Lifestyle

Damama rođenim u OVA 3 horoskopska znaka zvezde su podarile NEPOGREŠIV modni ukus!

Jesmo li pravi maheri ili nas moda ni najmanje ne zanima, zapisano je u zvezdama…

Baš kao i u sva druga područja života, zvezde su upetljale svoje prste i u naš ukus. Tako horoskopski znak kojem pripadamo utiče na to koliko stila imamo i kako se snalazimo u modnim trendovima.

BIK

Pripadnicima ovog znaka nikada nije problem uložiti u kvalitetne i klasične komade za koje znaju da će to biti dugoročno isplativa investicija. Ipak, to ne znači da ne prate i nove trendove. Štaviše, činjenica je da mogu obući nezamislive kombinacije i svejedno će izgledati neverovatno dobro. Njihov osećaj za modu je nepogrešiv.

LAV

Dominantni Lavovi uživaju u pohvalama na svim životnim područjima pa se silno trude u svakoj situaciji biti najbolje obučene osobe u društvu. Njihove kombinacije dokaz su da se modni rizik itekako isplati. Takođe, vode računa o kvalitetu materijala i vrlo im je važno da im odeća pristaje kao da je šivena po njima.

VAGA

Vole pratiti trendove i odeću koja je trenutno u modi, ali nikada neće obući nešto samo zato što je moderno. Između njih i modnih komada koje će kupiti prvo se mora dogoditi klik. Obožavaju klasične krojeve, ali vrlo rado će se poigrati odvažnim materijalima, bojama i uzorcima.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top