Brena raznežila novom objavom: Unuk Aleksandar je centar sveta (foto)

Printscreen/Instagram

Poznati

Brena raznežila novom objavom: Unuk Aleksandar je centar sveta (foto)

U preslatkom društvu na jahti

Brena i Boba već mesec dana uživaju na letovanju u Monte Karlu. Oni su ovog leta za sebe i svoju porodicu kupili jahtu, na kojoj svi zajedno uživaju u zasluženom odmoru. Taman, kada smo pomislili da su zvezde letovanja Aleksandra i Sandra, unuk Lepe Brene ukrao je svu pažnju.

Naime, Aleksandra i Filip Živojinović ponosni su roditelji preslatkog Aleksandra, koji ima godinu ipo dana. Njihova odluka je da sina ne eksponiraju javno, pa veoma retko imamo priliku da vidimo njegove fotografije u javnosti.

Aleksandra i Filip su se pre oko nedelju dana priključili porodici u Monte Karlu, a mnogi su se pitali gde je preslatki unuk Lepe Brene. Ponosna baka dala je odgovor na to pitanje i raznežila sve.

Naime, Brena je na svom “Instagram Story-ju” objavila fotografiju malog Aleksandra, kako bi pokazala da uživa u najslađem mogućem društvu. Ipak ispoštovala je želju Aleksandre i Filipa i nije pokazala njegovo lice.

Unuk Lepe Brene

Još od kada se Aleksandar rodio, ni njegovi roditelji, a ni ostali članovi porodice nisu krili da je on postao centar njihovog sveta.

– Od trenutka kada se Aleksandar rodio, on je ne samo glava kuće već je šef naših života. On je naša najveća sreća i ljubav i tu ne bih ništa menjala. A čija je poslednja? Ako mislite na Filipa i mene, tu je borba neprestana – rekla je Aleksandra koja istinski uživa u majčinstvu i nada se da će uskoro imati još dece.

– Filip i ja bismo voleli da imamo što više dece. Uživamo sa Aleksandrom i želimo ih još petoro, ako Bog da. Dece nikad dosta! Nema ništa lepše od velike i srećne porodice.

Ponosna mama je otkrila i na koga liči njihov mezimac.

– Fizički na Bobu, karakterno -nekako je u svom svetu, što znači da je na Filipa. Zovem ga sto puta, ne sluša… Kada gleda nešto, ne zanima ga ništa, tako i Filip – bila je iskrena u nedavnom razgovoru Aleksandra.

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top