ZOI NASMEJALA SVE ODGOVOROM O BROJNIM VENČANJIMA NATAŠE BEKVALAC!

Printscreen/Instagram

Poznati

ZOI NASMEJALA SVE ODGOVOROM O BROJNIM VENČANJIMA NATAŠE BEKVALAC!

Mladu pevačicu Zoi je publika upoznala kao sestričinu Nataše Bekvalac, a čak i nakon tri objavljene pesme u intervjuima je često pitaju o njoj.

Na konstataciju voditelja „Radija S“ da „Tijana Dapčević ima tetku koja nikada udavala se nije“, te da ona na osnovu toga predstavi svoju tetku, Zoi je u svom maniru odgovorila:

– Moja tetka je ona što se previše udavala…

Zoi

– Jako sam izgubljena trenutno što se muzike tiče. To je moj problem u ovom momentu. Jako sam željna rada. Želim svašta da probam da bih znala sutra šta hoću, a šta neću. Želim da radim, stvaram raznovrsnu muziku, pa će se vremenom iskristalisati šta je tačno moj stil – dodala je ona, da bi se potom osvrnula na prednosti i razlike bavljenja muzikom u Srbiji i u Americi, u kojoj je svojevremeno živela.

– Ono što je ovde bolje je to što na kraju dana imaš pravo glasa. Ako neću da snimim neku pesmu, neću je snimiti i to je to. Tamo nemaš taj izbor, ubace te u mašinu i melju kao ćevape. Ponekad pomislim da bi mi možda to i trebalo da me neko uzme kao lutku i govori mi šta da radim, ali, na kraju dana, ja previše volim da se mešam u sve. Tamo imaš ljude koji ti plaćaju sve, daju ti opasne pare i zato mogu da ti određuju šta ćeš da radiš, a ovde nemam ‘leba da jedem ali radim šta hoću.

Zoi

Puls

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top