Marina Tadić objavila prvu sliku sa ćerkom: Upoznajte neodoljivu Veru (foto)

Printscreen/Instagram

Poznati

Marina Tadić objavila prvu sliku sa ćerkom: Upoznajte neodoljivu Veru (foto)

Marina Tadić – ćerka Vera ostvarenje svakog sna!

Pevačica Marina Tadić pre samo nekoliko dana objavila je prvu fotografiju sa svojim partnerom, uspešnim beogradskim advokatom i tako oduševila pratioce. Srećni i zaljubljeni proslavili su Marinin 37. rođendan na obali reke, a društvo im je pravila, u tom momentu petomesečna, ćerka Vera.

Marina se u potpunosti posvetila majčinstvu i uživa u svemu što ono donosi.

– Uvek sam bila brižna, trudila sam se da svima oko mene bude lepo i prijatno. Tako i sada, sa mojom devojčicom, prvo zadovoljim sve njene potrebe, pa ako ostane vremena, i sama se malo opustim. Ipak, roditeljstvo promeni svaku ženu, pa ni ja nisam izuzetak. Čini mi se da je Vera došla na svet sa “zadatkom” da mamu nauči strpljenju, i za sada joj dobro ide – rekla je Marina za “Hello!” ne krijući koliko uživa u novoj životnoj fazi.

Koliko Marina uživa u majčinstvu vidi se i po njenim objavama na “Instagramu”, a fanovi joj najviše komentarišu vitku linuju i izvajane trbušnjake.

Ipak, Marinina poslednja objava uspela je da sve ostale ostavi u senci. Okupane suncem, mama i ćerka uživale su u letnjem danu, a osmeh na Marininom licu govori da je srećnija nego ikada.

– Naših prvih, najlepših šest meseci – napisala je Marina i čitavom svetu pokazala svoje blago – ćerku Veru.

View this post on Instagram

Nasih prvih,najlepsih 6! 🤍💫

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on

Hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top