Oglasila se ROMANA PANIĆ NAKON ZATVORA: „Pozdrav iz imigracionog centra u Brizbejnu!“

Printscreen/Instagram

Poznati

Oglasila se ROMANA PANIĆ NAKON ZATVORA: „Pozdrav iz imigracionog centra u Brizbejnu!“

Pevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu, a sada se oglasila i poručila da je u imigracionom centru.

Naime, Romana Panić bila je na robiji od 25. juna zato što je zajedno s partnerom Filipom Mrkajićem pljačkala bankomate u Brizbejnu. Pevačica je osuđena na godinu dana zatvora, a Mrkajić na 18 meseci, s tim što je ona obavezna da u ćeliji provede 60 dana uz pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu.

Nakon izlaska iz zatvora pevačica je smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu. Romana je iskoristila priliku i snimila okruženje, pa pokazala pratiocima na Instagramu gde sada provodi vreme.

Podećamo, prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je krimi-par koristio za pljačku bankomata – uređaj se „skiming“, kartice za skladištenje podataka na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja. Pronađeni su i snimci zabeleženi s kamere postavljene na jednom bankomatu, ali i 23.500 australijskih dolara.

– Bilo je toliko sofisticirano da uređaji na dva bankomata nisu otkriveni duže vreme – objasnio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

Romana je osuđena na 12 meseci zatvora, a Filip na 14 meseci, a uz to moraće da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

Espreso.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top