Ova sofisticirana boja apsolutni je hit sezone, oduševiće vas sve njene varijacije!(FOTO)

pixabay.com

Moda

Ova sofisticirana boja apsolutni je hit sezone, oduševiće vas sve njene varijacije!(FOTO)

Jedna od boja koja dominira ove sezone je definitivno zelena i sve njene nijanse

Zelena se u modu vratila u naše stajlinge na „velika vrata„.

To kažemo jer su modni dizajneri, ali i Instagram influenserke i modne blogerke favorizovale ovu boju na revijama, ali i u svojim stajlinzima do maksimuma.

Zelena je zastupljena u svim odevnim komadima, a dijapazon nijansi se kreće od tamno maslinasto zelene do nežne pastelne – i svih nijansi između. Dakle, sve boje zelenog.

Što se odevnih predmeta tiče, situacija je slična, zelena je zastpuljena na pantalonama, šorčićima, svilenih elegantnim haljinama, ali i sakoima i letnjim kardiganima.

Ova boja fantastična je za kombinovanje, pa ćete je lako uklopiti, kako uz univerzalnu i neprolaznu belu, koja je saastavni deo svakog letnjeg stajlinga, tako i uz sofisticirane nijanse krem i oker boje, uz crno, a savršeno ide i uz džins.

Zanimljiv je datalj da su u trendu staljini „zeleno od glave do pete„, što podrazumeva i kombinovanje nekoliko nijansi zelene boje u istom autfitu.

Zelena boja, koja se oduvek smatra izrazom stila i sofisticiranosti, kao i jednom od „kraljevskih“ boja, pored duboko plave, istinski odiše elegancijom i jedna je od nekoliko omiljenih boja koju često viđamo u stajlinzima koje preferira Kejt Midlton, Megan Markl, Viktorija Bekam, ali i mnogo drugih poznatih dama.

Pored toga, zelena, pogotovo njene svetlije nijanse, savršena je kada vam koža malo potamni, jer tada dolazi do posebnog izražaja.

Među svim ovim divnim nijansama zelene, sigurni smo da ćete pronaći onu koja baš vama odgovara i uklapa se uz vaš ten, stil i komade iz vašeg ličnog garderobera.

Iskoristite je do kasimuma do kraja leta, jer će osvežiti vaš stajling u svakom pogledu!

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top