Dnevni horoskop za 5. avgust

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 5. avgust

OVAN

Ukoliko očekujete potpisivanje nekog važnog ugovora, današnji dan vam je povoljan da se to privede kraju.Dopada vam se osoba sa kojom je uskoro moguć početak veze na daljinu. Povedite računa kada je u pitanju jetra.

BIK

Moguće je da ćete danas rešiti da pokažete da ste spremni da napredujete. Očekuju vas važne promene.Primetili ste da u vašem okruženju postoji osoba koja bi mogla da bude baš po vašoj meri. Osetljivost urinarnog trakta.

BLIZANCI

Očekuje vas sasvim opušten dan za posao. Ne biste trebali da imate mnogo problema ili obaveza.Partner pokušava da pokrene temu zajedničke budućnosti ali vi sada niste spremni da razmišljate o tome. Problemi sa alergijama.

RAK

Tokom današnjeg dana vas očekuje mnogo obaveza kojima treba da budete maksimalno posvećeni.Imate utisak da voljena osoba nije pokazala da joj je dovoljno stalo do vas i zbog toga se povlačite. Pad imuniteta.

Ovi znaci će biti apsolutni pobednici u avgustu. Sve će im ići od ruke: Tvrdi ruski astrolog Pavel Globa!

LAV

Možete da očekujete srećne okolnosti kada je u pitanju posao. Uspećete da rešite neke manje probleme. Sledi vam zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je spremna da vam se posveti.Osetljiv kardiovaskularni sistem.

DEVICA

Povoljan je dan za rešavanje manjih problema. Očekuje vas prilika i za nova zanimljiva poslovna poznanstva i kontakte. Pred vama je povoljan period kada je u pitanju polje ljubavi.Osetljiv probavni trakt.

VAGA

Moguće je da imate potrebu da napredujete na poslovnom polju ali još uvek ne prepoznajete pravu priliku za to. U narednom periodu možete da imate probleme zbog njegove ljubomore.U odličnoj ste formi!

ŠKORPIJA

Imate utisak da ste napravili grešku u proceni i da na poslovnom polju sada možete da ispaštate.Partner vam pruža maksimalnu podršku. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni na ljubavnom polju. Hronične tegobe.

STRELAC

Imaćete priliku da ostvarite odlično stanje sa svojim saradnicima. Konačno ste zadovoljni jer napredujete u poslu.Odlično se osećate u svojoj koži i imate veliki na polju zavođenja. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

 

JARAC

Želite da napravite dugoročni plan poslovnih aktivnosti. Nije vam lako da sve organizujete.Moguće je da vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna ili sa kojom vas očekuje neka teška veza. Problemi na nervnoj bazi.

VODOLIJA

Uspešno se prilagođavate novom poslovnom okruženju. Zadovoljni ste jer ste pokazali da vredite više. Moguće je da ste rešili da oprostite voljenoj osobi i da krenete zajedno ponovo ispočetka.Povedite računa o višku kilograma.

RIBE

Očekuje vas prilika da se posvetite svom poslu i da rešite probleme koji su vas na ovom polju mučili. Pokušavate da udovoljite voljenoj osobi koja uporno pokazuje da nema dovoljno poverenja. Dobro se osećate i nemate probleme.

Kurir

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top