Skandal drma Balkan: „Popustio sam pod muškim hormonima!“, a ljubavnica i njegova žena RADILE ZAJEDNO

Printscreen/Instagram

Poznati

Skandal drma Balkan: „Popustio sam pod muškim hormonima!“, a ljubavnica i njegova žena RADILE ZAJEDNO

Hrvatska glumica i voditeljka Doris Pinčić razvela se od muzičara Borisa Rogoznice, a o krahu njihovog braka regionalni mediji već mesecima bruje. Sada su, međutim, osvanuli novi detalji.

– Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše porodice i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumevanju – potvrdili su oni razvod na Instagramu.

Proteklog vikenda izbio je pravi skandal, kada je u javnost procurela intimna prepiska Borisa Rogoznice sa ljubavnicom – kantautorkom Aleksom Ognjenom. Nakon ovog skandala pevač je priznao da je zaista imao aferu sa atraktivnom plavušom, izrazivši kajanje zbog tog poteza.

View this post on Instagram

“Ulične svjetiljke“ prvi su hrvatski časopis o beskućništvu i srodnim društvenim temama, osnovan 2008. godine. Cilj časopisa je da sav prihod od prodaje ide za pomoć onima koji su bez doma. Košta 8kn pa vas molim kad šećete trgom i naiđete na beskućnike koji ih prodaju – kupite ih. Pitala sam gospodina od kojeg sam kupila svoj primjerak koliko ih je prodao. Oko 11h prodao je TRI primjerka. Tri!! A kraj njega su prošle stotine ljudi. U ovim trenucima kada su te osobe najpogođenije, a socijalni kontakt nije preporučljiv časopis se okrenuo on-line izdanju kako bi i dalje mogli pomagati. @ulicnesvjetiljke “Svjesni smo težine događaja koje posljednjih dana proživljavaju mnogi stanovnici Hrvatske. Teško je i beskućnicima, kao i ostalim socijalno ugroženim skupinama, ovisnim o pomoći drugih." I ne zaboravite, njima je pomoć potrebna cijelu godinu, a ne samo za Božić. ❤ #black #fakeleather #leather #domination #blonde #dominatrix #alexognjena #rippedjeans #gothic #glasses #tattoos #tattooedgirl #hathor #ulicnesvjetiljke #beskucnici

A post shared by Alex Ognjena 🎶🖌🏩 (@alexognjena) on

– Moje poverenje i prijateljstvo iskorišćeni su i zloupotrebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku slabosti popustio pod ‘muškim hormonima’ i napravio veliku grešku koja će me pratiti ceo život. Najviše mi je žao što sam time povredio svoju porodicu i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage da mi oproste jednog dana – rekao je on za tamošnji „Story“.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top