5 razloga zašto svakom treba Škorpija u životu

pixabay.com

Lifestyle

5 razloga zašto svakom treba Škorpija u životu

Pravi ste srećnici ako u svom životu imate barem nekog u znaku Škorpije. Evo vam nekoliko dobrih razloga da osobu u tom znaku volite još više…

Osobe rođene u znaku Škorpije jedne su od onih s kojima retki mogu kliknuti na prvu.

Pri upoznavanju, Škorpije su zaista oprezne, vole dobro da ispitaju teren i prouče osobu pred njima, a tek kad se opuste mogu pokazati svu raskoš svojih osobina.

Ipak, pročitajte ove razloge i zavolite ih od samog početka.

Jako su duhoviti
Svi volimo da imato prijatelje sklone dobrom i zdravom humoru, a Škorpije su nesumljivo jedni od njih. Vole kvalitetan sarkazam i crni humor, a nemaju problema sa šalom na vlastiti račun.

Opuštena druženja s prijateljima njihov su teritorija. Dajte im šansu i pustite da vas nasmeju do suza.

Tvoji neprijatelji su i njegovi neprijatelji
Ako neko dira ljude koje oni vole, Škorpije znaju da budu nemilosrdne. Snažno i bez zadrške štiti će svoje najmilije, a napade na njih shvataće veoma lično.

U borbi za pravdu iskoristiće sve svoje prednosti – inteligenciju, snalažljivosti i energičnost. A možda i mišiće!

Snažna intuicija
Svi trebamo da imamo barem jednog prijatelja koji ima dobru intuiciju i od kojeg uvek možemo pokupiti po koji kvalitetan savet. Škorpija je baš takva – intuitivno razdvaja dobro i zlo te se tom osećaju prepušta rado i često.

Intuicija i pronicljivost su joj jače strane, a pogotovo kada je reč o poslovnim i ljubavnim situacijama. Možda bi ipak trebali da poslušate savet vezan za posao ili novog frajera!

Neće vam dati da odustanete
Jednom kada Škorpija postavi cilj, ona se fokusira i do njega dođe. Ako ste vi jedni od onih koji krenu pa odustanu, u životu pod hitno trebate Škorpiju da vam primerom pokažu da snaga volje i upornost nemaju granica.

Foto: Shutterstock

Osim što su savršeno u stanju da se automotivišu, ako ih pustite da vam pomognu u ostvarenju vaših ličnih ciljeva – shvatiće to kao misiju.

Na primer, ako im kažete da vam ne dopuste da odustanete od teretane i ovaj put, budite sigurni da će vas vaša Škorpija, kada dođu žute minute, doslovno otpratiti do tamo.

Privrženi su i odani
Iako se na prvi pogled ponekad čine hladni, jednom kada osvojite njihovo srce Škorpija će ostati s vama zauvek. Oni nisu neodlučni, ne menjaju strane i nisu skloni osuđivanju.

Pokušaće da vas savetuju jer to vole da rade, ali njihovi saveti nikada neće preći u moralne prodike.

Osim toga, vaše tajne su sa Škorpijama sigurne. Osim što nisu sklone da tračaraju i jako su izravne, nikada ne bi izdali prijateljska osećanja koja vas vežu.

ddl.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top