Stavovi koje bi svaka žena trebala znati

pixabay.com

Ljubav i seks

Stavovi koje bi svaka žena trebala znati

Vi zaslužujete nekoga ko će vas pogledati i reći da ste vi ono što je oduvek želeo. Nekoga ko nikada neće dopustiti da sumnjate u sebe i ko će vas voleti takvu kakva jeste.

Zaslužujete biti sa nekim ko vas neće erati da se prilagodite očekivanjima drugih ljudi, onoga ko će videti vaše prave vrednosti i ko vas neće prisiljavati da menjate svoje stavove i mišljenja samo da biste ugodili drugima.

Zaslužuješ biti sa nekim ko vas neće prisiljavati da dokazujete koliko vredite već će prihvatiti sve vaše savršenosti i nesavršenosti i prihvatiti vas kakvi jeste. Koja će prihvatiti sve mane koje dolaze uz vašu ličnost, koja će ceniti način na koji razgovarate i način na koji se ponašate. Koji će prihvatiti sve vaše osobine koje vas definišu kao celinu.

Zaslužujete biti sa nekim ko će voleti sve vaše dobre i loše strane, ko neće očekivati od vas da budete savršeni celo vreme, ko vam neće tražiti mane i ko će razumeti koliko može biti teško nositi se sa brojnoim nesigurnostima i strepnjama. Vi zaslužujete nekoga ko će vam pomoći da uvidite svoje vrednosti.

Zaslužujete biti sa nekim ko će videti lepotu u vama čak i kad vi ne vidite lepotu u sebi, sa nekim ko će vas pogledati ujutro bez šminke i frizure i ko će i tada misliti da ste najlepša osoba na svetu. Nekoga ko će vas smatrati privlačnim čak i kada vi ne mislite tako.

Zaslužujete nekoga ko će vam biti izvor snage i svetlosti u burnim vremenima, nekoga ko će vas uveriti da nikada nećete biti sami bez obzira na sve, ko će biti uz vas u svakoj fazi vašeg života. Zaslužujete nekoga ko je ponosan na vas, na osobu kakva jeste, na vaše talente i veštine i ko vas gura da idete napred i ostvarujete svoje ciljeve. Zaslužujete nekoga ko će vas uveriti da je u redu da pratite svoje strasti u životu.

Zaslužujete nekoga ko će vas voleti i u vašim dobrim i lošim danima, ko će ostati sa vama i u najtežim trenutcima vašeg života, ko će prihvatiti sve ono što čini vas a ne samo one delove koji mu odgovaraju. Zaslužujete nekoga ko će vas uvek saslušati i ko će ceniti vaše mišljenje i stavove. Nekoga ko će vas voleti onako kako vi to zaslužujete, zaslužujete nekoga čija ljubav prema vama nema granicu.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top