Sofijina fotka u kupaćem pokrenula lavinu komentara „Ti, mršava osoba…“ (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Sofijina fotka u kupaćem pokrenula lavinu komentara „Ti, mršava osoba…“ (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević i njen izabranik, fudbaler Luka Jović uživaju u Italiji sa prijateljima, a budućoj mami reklo bi se da drugo stanje i te kako prija.

Sofija je na svom Instagramu objavila nekoliko slika i snimaka kako uživa na primorju, ali je jedna izazvala posebno oduševljenje.

Manekenka je pozirala u kupaćem kostimu, slikajući se iz profila, kako bi trudnički stomak posebno došao do izražaja.

Ona je u opisu šaljivo napisala „Kit“, ali ovo nije naišlo na odobravanje kod svih.

Jedna žena joj je uputila sledeću poruku:

– Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš kitom zato što si nabacila par kg U TRUDNOĆI, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju sadašnju kilažu, kako treba da se osećaju?

Ipak, Sofija je rešila da ovoj ženi i odgovori:

– Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par, već 15kg.Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj, neobično mi je kada se otežano krećem na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećas, osoba koja očigledno ne voli sebe, jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila, profilna ti je čini mi se barbika – težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono za šta me napadaš?Ljudi imaju pravo da imaju višak kg – ama da imaju velike ili male grudi, zadnjice, šta god. Svako ima pravo na svoj život i onako kako će da ga vodi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta.

Možda neočekivano, ali Sofija je dobila od iste osobe još jednu poruku:

– Mislim da si otišla predaleko odgovorom, nije mi bila namera da te napadam. Skroz si mi gotivna i imam lepo mišljenje o tebi. Videla sam da više puta sebe zoveš tako, a obzirom da imas veliku platformu, moraš da imaš veću odgovornost. Kako god da se ti osećaš, realnost je da si mršava i fit trudnica i mi ne vidimo isto što i ti. Ne mislim da ti je bila loša namera ili šta god, već da treba da malo obratiš pažnju.

Pogledajte i sliku koja je izazvala toliko polemike:

View this post on Instagram

🐳 on the shore😆 @mo_premiere

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top