SVE JE POČELO SVOJEVRSNOM PREVAROM: Znate li kako su se upoznali Jelisaveta i Miloš Teodosić?

instagram/Printscreen

Poznati

SVE JE POČELO SVOJEVRSNOM PREVAROM: Znate li kako su se upoznali Jelisaveta i Miloš Teodosić?

Otkad se pročulo da je srpski košarkaški reprezentativac u vezi s glumicom Jelisavetom Orašanin, poznati par je često u centru pažnje medija

Od tada je prošlo nekoliko godina, a Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin su se u međuvremenu venčali, dobili ćerku Petru i uskoro će stići i njihovo drugo dete.

Par, koji svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti, ne objavljuje često zajedničke fotografije i ne pojavljuje se zajedno na javnim događajima, ali u svakoj prilici u kojoj ih vidimo zajedno oni izgledaju zaljubljeno do ušiju.
Mnogi njihovi obožavaoci se pitaju kako je uopšte došlo do prvog susreta, budući da je Teodosić u to vreme nastupao u Rusiji i retko je boravio u našoj zemlji.

Kao da je znao da je Jelisaveta žena njegovog života, košarkaš je navodno tražio da se upozna s glumicom.

— On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji — izjavio je svojevremeno za Puls dobro obavešten izvor i nazvao njihovo upoznavanje „svojevrsnom prevarom“.

Ispostavilo se da su njih dvoje idealni jedno za drugo, a Milošu se navodno posebno dopala jedna stvar…

Kao da je znao da je Jelisaveta žena njegovog života, košarkaš je navodno tražio da se upozna s glumicom.

— Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi — ispričao je izvor.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top