NAJKONTROVERZNIJA ZVEZDA „GRANDA“ JE NESTALA SA SCENE KAD SE UGOJILA, A SAD JE SMRŠALA I OPET JE BOMBA! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

NAJKONTROVERZNIJA ZVEZDA „GRANDA“ JE NESTALA SA SCENE KAD SE UGOJILA, A SAD JE SMRŠALA I OPET JE BOMBA! (FOTO)

Iako su joj mnogi predviđali veliku karijeru nakon „Zvezda Granda“, te joj je čak i sam Saša Popović poručio da će biti „najveća zvezda koja je izašla iz ovog takmičenja“, Tijana Kadović se povukla u ilegalu nakon što je ispala iz nadmetanja tik pre finala.

– Ne vidim prostor očekivanjima da nakon toga (prim.aut. spektakularnog učešća u spomenutom muzičkom talent šou-programu) uradim nešto predvidivo i dosadno. Ne žuri mi se. Ne bojim se prolaznosti. Moje sledeće pojavljivanje će svakako “dići prašinu”, kad god to bilo. Mnogima, da ne kažem, većini takmičara su „Zvezde Granda“ obezbedile „parče hleba“, i nisu imali uslova da biraju kad će, šta će i kako će. Ja sam u taj šou došla po kolače – izjavila je Tijana.Tijana Kadović

Kao što je već poznato, Kadovićeva je nabacila višak kilograma nakon „Zvezda Granda“, te se nije često fotografisala za društvene mreže.

Ipak, Tijana je sada rešila da svoju kilažu opet dovede do savršensta, te na poslednjim fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu izgleda neverovatno dobro!

Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top