STIŽE NAM I TREĆI TALAS KORONE! Profesor Kočović koji je objavio TAČAN DATUM završetka drugog udara, izneo ŠOKANTNU prognozu

pixabay.com

Lepota i zdravlje

STIŽE NAM I TREĆI TALAS KORONE! Profesor Kočović koji je objavio TAČAN DATUM završetka drugog udara, izneo ŠOKANTNU prognozu

Taman kad nas je malo ohrabrio i najavio završetak drugog talasa korone za 11. septembar, ranije nego što je prethodno bilo prognozirano, profesor Petar Kočović nam je servirao prilično crne prognoze.

Podsetimo, ovaj srpski inženjer i njegov tim koriste najsavremenije matematičke modele za prognoze kretanje pandemije korone, ne samo u Srbiji, nego i u celom svetu.

SRBIJA u 3 TALASANovi moto za III talas(Ako podjes bilo kudailo kuda virus svuda!)

Gepostet von Petar Kocovic am Montag, 10. August 2020

Prema ovim računicama, drugi talas koji je po ovom proračunu počeo u Srbiji 27. maja, završiće se oko 11. septembra, ali je problem što će onda uslediti i novi, treći talas!

Ovi proračuni govore da bi treći talas u Srbiji krenuo već 12. septembra i trajao do 17. decembra, punih 97 dana.

Ako se obistine ovi proračuni, on bi bio kraći od drugog talasa (118 dana), a duži od prvog (82 dana).

Profesor Kočović je predvideo i broj inficiranih koji se očekuje u ovom trećem talasu. On bi, prema ovim brojkama, trebalo da bude slabiji od sadašnjeg drugog, a jači od prvog koji nas je „zakačio“ u martu, aprilu i maju.

SRBIJA – 11.8.2020 – Covid-19 – II talas (CECA)"Kovid je svuda oko nasi ceka pravi cas"

Gepostet von Petar Kocovic am Dienstag, 11. August 2020

U prvom talasu imali smo, prema ovim podacima, 11.127 zaraženih, procena je da će ih u drugom biti nešto manje od 20.000 (19.823), a u trećem 15.426.

– Moj petočlani tim sastavljen od matematičara i programera prati na dnevnom nivou stanje u svih 216 država. Koristimo Gausovu krivu (matematički model koji se bazira na radu čuvenog nemačkog matematičara i fizičara Johana Karla Fridriha Gausa) koja se pomera na dnevnom nivou. Metodologija je jedinstvena, a bazira se na višestrukim talasima – objasnio je ranije za “Blic” Kočović.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top