Kejt Midlton u suzama zbog Megan Markl

instagram/Printscreen

Poznati

Kejt Midlton u suzama zbog Megan Markl

Vojvotkinja od Saseksa obrušila se na Kejt

O sukobu vojvotkinja Kejt Midlton i Megan Markl piše se već godinama. Iako su se od početka trudile da sve izgleda kako treba, Megan je uvek stavljala Kejt do znanja da je nepoželjna. Kako prenose strani mediji, sada je sukob otišao još dalje, a Kejt je kolabirala zbog ovog postupka Megan Markl.

Prema pisanju magazina “New Idea”, Kejt Midlton i Megan Markl od početka su imale izvesne probleme u komunikaciji. Dolazak Megan u porodicu, stvorio je još veći pritisak na vojvotkinju od Kembridža. Ipak, kada je čula da će Hari i Megan u knjizi “Finding Freedom” izneti svoju istinu o odnosima u kraljevskoj porodici, Kejt se potpuno slomila.

Vojvotkinja od Kembridža molila je i preklinjala Megan da se zaustavi i da ne nanosi još veću štetu kraljevskoj porodici, a usled svađe Kejt je kolabirala.

Kraljevski komentator Endru Morton za pomenute medije rekao je da je Kejt tih dana bila veoma loše. Ipak, kao uzorna supruga i vojvotkinja, morala je stati uz svog muža i podržati Harija i Megan u svakoj odluci, iako je znala da je to pogubno za kraljevsku porodicu.

Kejt Midlton i Megan Markl – sukobi od samog početka
Sukob između vojvotkinja krenuo je odmah nakon venčanja Megan i Harija, a osnovni razlog za to, kako se navodi, bila je činjenica što Megan nije udata za budućeg kralja. Kada je to shvatila, za nju je Kejt postala ljuta rivalka.

Od kada je Megan saznala da iako su obe udate za prinčeve, ona i Kejt nemaju isti status, čvrsto je rešila da raskrsti sa dvorom i vrati se u Sjedinjene Američke Države, u čemu je uspela posle nešto manje od dve godine braka.

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top