Skromnije ne može: Dok Ana Sević uživa na jahti, evo kakav odmor bira Marina Gagić (foto)

Printscreen/Instagram

Poznati

Skromnije ne može: Dok Ana Sević uživa na jahti, evo kakav odmor bira Marina Gagić (foto)

Darko i Marina uživaju u odmoru sa preslatkim Aleksejem

Darko Lazić i Marina Gagić ne kriju da im u ljubavi nikad nije bilo bolje. Njih dvoje ne skidaju osmehe sa lica i uživaju u svakom danu koji provoda sa svojim sinom Aleksejem. U poslednje vreme, Darko je odlučio da Marinu obraduje iz dana u dan, kako bi imao priliku da što češće viđa njen prelepi osmeh.

Pre samo nekoliko dana, Darko je Marini poklonio skupocenu Cartier ljubavnu narukvicu za parove. Rač je o najprodavanijem komadu nakita, koji je Cartier dizajnirao u vidu modernih lisica, koje se doslovno mogu spojiti i tako simbolisati par, čija će ljubav večno trajati.

Novo iznenađenje usledilo je samo par dana nakon skupocenog poklona. Pevač je naime odlučio da svoju porodicu iznenadi mini odmorom u Bosni i Hercegovini.

Darko Lazić i Marina Gagić leto provode u jednom od najlepših etno sela na balkanu, a društvo im pravi njihov preslatki sinčić Aleksej.

– Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh). – rekao je Darko za magazin “Story”.

Darko Lazić i Marina Gagić

Iako Marina pored Darka uživa u svakoj vrsti luksuza, ona je zadržala skromnost, u koju se Darko i zaljubio. Ipak, to Darka ne sprečava da svoju prelepu verenicu obaspe pažnjom, kako bi joj se zahvali ne samo na tome što mu je podarila sina, već i na tome što je bila uz njega kad mu je bilo najteže.

Darko Lazić posle intervencije na želucu otpočeo je novo životno poglavlje. Drastično je omršao što mu je omogućilo da se brže oporavi nakon teške saobraćajne nesreće, ali i da postane vitalniji i pokretniji, kako bi više pažnje mogao da pokloni Alekseju. Marina mu je u svemu tome bila neverovatna podrška.

View this post on Instagram

Ziveli 🍷💋

A post shared by Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) on

Podsećamo, i Darkova bivša supruga sada je na letovanju. I dok skromna Marina uživa u bajkovitom ambijentu etno sela, Ana sa ćerkicom Lorenom dane provodi na luksuznoj jahti, u društvu svog dečka Danijela.

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top