TESLINA MAŠINA, UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE INJEKCIJA OD 15.000 EVRA, LAŽNA ULJA… EVO SA ČIME SE SVE SUSRETALA ISIDORA BJELICA U ŽELJI DA POBEDI OPAKU BOLEST!

Printscreen/Instagram

Poznati

TESLINA MAŠINA, UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE INJEKCIJA OD 15.000 EVRA, LAŽNA ULJA… EVO SA ČIME SE SVE SUSRETALA ISIDORA BJELICA U ŽELJI DA POBEDI OPAKU BOLEST!

Isidora Bjelica je 5. avgusta tekuće godine preminula nakon sedmogodišnje borbe sa opakom bolešću, a tri dana kasnije je kremirana u prisustvu članova porodice i prijatelja.

Književnica je u više navrata govorila o načinima na koje je pokušala da se izleči i nije krila da je često posezala za najneverovatnijim rešenjima.

– Kada si bolestan, jedini cilj ti je da ozdraviš. Jedan čovek mi je prodao ulje kanabisa. Platila sam ga mnogo novca. Međutim, umesto njega dobila sam obojeno ulje neke žitarice – ispričala je svojevremeno Isidora za „Gloriju“.

– Pravo ulje kanabisa nabavila sam tek u Amsterdamu. Ova bolest puno košta. A svako zna nekog čoveka iz Borče, Koteža, Mirijeva koji ima lekovitu travu ili napitak. Jedna žena mi je uvalila neku Teslinu mašinu koja ničemu ne služi – dodala je tada Bjelica.

– Kroz našu kuću prodefilovalo je mnogo prevaranata. Ali to je bila škola. I nikoga od njih ne osuđujem, iako mi je neverovatno da se neko bogati na tuđoj nesreći. I nije to svojstveno samo nama. Iste stvari su mi se dešavale i drugde.

– U Rusiji sam bila na institutu za kvantnu medicinu, gde su mi saopštili da mi se bolest vraća. Poslednji novac sam dala za injekciju blastofaga. A onda mi se sreća zbog leka pretvorila u očaj. „Znate, treba vam uputstvo za korišćenje injekcija, a ono košta 15.000 evra“, rekli su mi. Izašla sam iz te zgrade u predgrađu Moskve ridajući. Bila sam sama i poražena. Imam lek, a ne mogu sebi pomoći. Bolest je najveći biznis, kako onaj legalan baziran na farmaciji, tako i nelegalni – zaključila je tada Isidora.

Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top