Najbolji ljubavni saveti! Ti nisi utešna, nego prva nagrada – i tako uvek treba da se ponašaš!

pixabay.com

Ljubav i seks

Najbolji ljubavni saveti! Ti nisi utešna, nego prva nagrada – i tako uvek treba da se ponašaš!

Neke savete nam je teško da prihvatimo, a oni se na kraju ispostave kao veoma tačni i korisni

Ponekad ćete najbolji ljubavni savet dobiti od sestre, majke, oca, najbolje prijateljice/prijatelja…

Često ćete njihove dobronamerne savete, ignorisati na početku, ali vremenom će se ispostaviti da su bili u pravu. Nažalost, ali to je istina – i što pre je prihvatite, lakše će vam biti.

Šest devojaka različitih godina navelo je najbolje savete koje su dobile od prijatelja ili članova svojih porodica, kada je ljubav i odnos sa muškarcima u pitanju.

On radi samo ono što želi

„Najbolji savet sam dobila od sestre, koja mi je objasnila da muškarci nikada ne rade ono što ne žele. To znači da ako mu se sviđam, on će uraditi sve što je potrebno da bude sa mnom. Ako se on ne javi ili pošalje poruku, to znači da nisam vredna njegovog vremena, i da je vreme da tražim drugog“, kaže Džejmi (30).

Kuliranje

„Najjednostavniji ali i najbolji savet je da pre izlaska „iskuliram“ – sipam čašu vina i opustim se. Na ovaj način se osećam mnogo samopouzdanije i relaksiranije pre izlaska“, navodi Hana (25).

Prvi izbor

„Gej prijatelj mi je rekao: Ako zanimaš muškarca, on će biti tu, i uradiće sve da te zadrži. I nema potrebe da bilo šta nagađaš, sve će ti biti jasno. Ti nisi ni utešna ni druga nagrada, ti si prva nagrada, i tako uvek treba da se ponašaš, naročito u ljubavi“, otkrila je Sidni (26).

Neka se ON trudi

„Ovog saveta se uvek pridržavam – on treba da se trudi da mene impresionira, a ne obrnuto. Takođe, sasvim je u redu da odbijete nekoga pre nego što on odbije vas“, smatra Britani (27).

Neka se desi…

„Ako ste suviše kruti u vezi, ona će puknuti. Ako je suviše labava, brzo će se raspasti. Pusti neka se desi, pa šta bude, bude“, priča Orli (23).

Šampanjac test

„Ovo je savet moga oca: Reci da ti se pije šampanjac, i ako on naruči najjeftiniju flašu, nemoj nikad više da izađeš sa njim“, rekla je Eliza (27).

Da li se slažete sa ovim ljubavnim savetima?

Izvor: Objektiv.rs

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top