ŠTA MUŠKARCI VOLE KOD ŽENA? Svi misle da ih privlače ATRAKTIVNE, ali nije tako!

pixabay.com

Ljubav i seks

ŠTA MUŠKARCI VOLE KOD ŽENA? Svi misle da ih privlače ATRAKTIVNE, ali nije tako!

Novo istraživanje pokazalo je da muškarci zapravo ne vole atraktivne devojke.

Društveni eksperiment sproveden na jednom Univerzitetu u kojem je 163 studenata poslato na sastanke kako bi istražili privlačnost. Istraživači su prvo pitali muškarce šta više vole kod žena: fizičku privlačnost, osobine ličnosti ili potencijal za zaradu u budućnosti.

Kliše je još jednom bio potvrđen, oni su odabrali fizičku privlačnost. U sledećem koraku su završili sa po njihovom mišljenju – savršenim devojkama da bi nedugo nakon toga shvatili da je izgled koji ih je prvobitno privukao daleko od onoga što je potrebno da među njima „zaiskri“.

Muškarci za dugoročne odnose traže da se u društvu te osobe osećaju prijatno i da imaju potporu u budućnosti. Oni traže nekoga kome mogu verovati, a problem s glamuroznim i izrazito atraktivnim ženama je stalni strah da će ih izgubiti. Javlja se nesigurnost u sebe i stoga je razumljivo da će odabrati nekoga s kim će im biti prijatno.

Oni će radije biti s prosečnim, zanimljivim devojkama, nego s nekakvim ženama iz maštarija. Muškarci u dugoročnim partnerkama traže da ste zgodne, s lepim, ali ne opet savršenim telom, da znate da slušate, da ste pouzdane i smejete se njegovim šalama, a uz to mu dopuštate da se brine o vama.

Cosmopolitan.hr

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top