Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons se razvode nakon 20 godina braka: Razlog je ona! (FOTO)

Poznati

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons se razvode nakon 20 godina braka: Razlog je ona! (FOTO)

Slavni holivudski par došao je do kraja bračnog puta

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons posle brojnih pokušaja da spasu svoj brak, doški su do zajedničkog rešenja da je vreme da se raziđu. Iako se već neko vreme šuška da je u njihovom domu razvod jedna od glavnih tema o kojoj se raspravlja, sve do sada nije bilo poznato i zbog čega.

Kako piše strana štampa nije sporno da su se Majkl i Ketrin Zita isreno voleli i da su tokom 19 godina braka bili srećni. Ali, izgleda da je tek sada kao glavni problem izašla njihova razlika u godinama. Prema pisanju magazina “Gossip Cop” glumica više ne može da trpi preveliku razliku u godinama između nje i supruga.

– Već neko veme imaju problema. Ali 25 godina razlike među njima, u poslednje vreme, počelo je da stvara sve veći problem – piše spomenuti portal.

Ljubav koju su jedno prema drugome osećali godinama izgleda da više nije dovoljna kako bi brak opstao. Kao glavni razlog neslaganja, uzrokovan godinama, je to što je glumac došao do faze u životu kada navodno želi da se smiri i uspori tempo života. Sa druge strane, dvadesetpet godina mlađa Ketrin i dalje ima dosta snage i veoma ambiciozno gradi svoju filmsku karijeru.

Nedavno se u medijima pisalo i o cifri koju bi poznati holivudski bračni par morao da plati ukoliko bi do razvoda došlo. U pitanju je čak 350 miliona dolara. Ketrin je svojom nedavnom objavom na Instagramu donekle razvod bacila u drugi plan, ali izgleda samo na neko vreme. Kako se čini Majkl Daglas i Ketrin Zita uskoro će postati bivši supružnici.

– Malo lepih vesti. Moj muž nominovan je za “Emmy” nagradu za najboljeg glumca i i producenta. Toliko sam ponosna na tebe, ljubavi moja – napisala je pre mesec dana glumica na svom “Instagram” profilu.

Hellomagazine.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top