Neočekivana promena: Duga kosa Danijele Dimitrovske je prošlost (foto)

Printscreen/Instagram

Poznati

Neočekivana promena: Duga kosa Danijele Dimitrovske je prošlost (foto)

Danijela Dimitrovska – kosa i to duga oduvek je bila njen zaštitni znak, ali izgleda daje naša uspešna manekenka poželela malu promenu

Na spomen Danijele Dimitrovske odmah pomslite na dugu, negovanu sjajnu kosu. Iako je na modnoj sceni već dugi niz godina, čini se da supruga Ognjena Amidžića nije mnogo eksperimentisala sa svojim izgledom. Vitka, zgodna oduvek je privlačila pažnju gde god bi se pojavila. Žene joj iskreno zavide na telu i lepoti koju ima, a ona je nadavno za magazin “Hello!” otkrila i kako se neguje.

– Nega lica mi je važna koliko i zdrava ishrana i fizička aktivnost. S tim što to više ne praktikujem zbog posla, već zbog ličnog zadovoljstva – rekla je Danijela, koja je u svet mode zakoračila sa 16 godina. Za tajnu njene lepote često je pitaju i devojke koje dolaze u agenciju “Models Inc. Elite Model Look”, a zgodna manekenka ima kratak odgovor – red, rad i disciplina.

Duga, negovana kosa oduvek je bila njen zaštitni znak.

– Zbog sedih se farbam bar jednom mesečno, a povremeno izvlačim i pramenove koji dodatno isušuju kosu, tako da tokom cele godine koristim ulja koja hrane dlaku – navodi Danijela za “Hello!”.

Da li vam je susret sa prvim sedim vlasima bio traumatičan?

– Nije svejedno, čak i kada nemaju veze s godinama. Kod mene su pitanje genetike, pojavile su se prilično rano, kad sam imala dvadesetak godina. Esteta sam i volim da izgledam uredno, pa me malo nervira što redovno moram da ih farbam, iako bih to vreme iskoristila na neki drugi način.

A onda je kao grom iz vedra neba na “Instagramu” osvanula fotografija na kojoj se vidi da je Danijela drastično skratila kosu.

View this post on Instagram

Just spontaneously and relaxed

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on

Prelepa manekenka, dok uživa sa sinom i suprugom na odmoru u Bodrumu, objavljuje slike na kojima se jasno vidi da je njena duga kosa sada prošlost. Trendi, kraća kosa, Danijeli stoji savršeno, a mnogi u komentarima navode da sada izgleda nekoliko godina mlađe.

View this post on Instagram

🌞

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top