Jedini model suknje koji će vam trebati na jesen: Ženstvena, elegantna, suptilna! (FOTO)

pixabay.com

Moda

Jedini model suknje koji će vam trebati na jesen: Ženstvena, elegantna, suptilna! (FOTO)

Možda već imate jednu ovakvu

Polako se približavamo novoj sezoni čiji početak donosi veliku transformaciju garderobe.

Uz nekoliko novih trendova koji će i ove sezone osvežiti naš izgled, na na samom vrhu liste i dalje je jedan modni klasik – midi suknja koja u svaku kombinaciju unosi dozu elegancije.

Od minimalističih krojeva do modela satkanih od plisiranih nabora, suknja midi dužine je odevni komad koji će i ove jeseni, spojem klasičnih silueta i trendi boja, materijala ili detalja, stvoriti ženstveni i svestrani moderni klasik.

Osim raznolikosti modela koja će odgovoriti na svaki stil, midi suknja jedan od komada koji će odlično pristajati svakoj prilici. Unutar ležernih, poslovnih i večernjih kombinacija, s midi suknjom nikad nećete pogrešiti.

Nova sezona u svetu midi klasika vratila je plisirane nabore, raskošne boje dragulja i sjaj satena. Uz neke od omiljenih midi modela, nadolazeća jesen nas vraća elegantnoj A silueti i donosi nekoliko odličnih modela od teksasa.

Dok će najromantičnije izdanje stvarati cvetni motivi, ljubiteljke minimalističkog stila će svoj midi favorit pronaći u asimetričnim siluetama i neutralnim bojama.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top