Megan Markl diktira trendove – ovog leta bira stil koji ćete obožavati (foto)

Printscreen/Instagram

Moda

Megan Markl diktira trendove – ovog leta bira stil koji ćete obožavati (foto)

Kraljevska elegancija sa dozom ležernosti

Vojvotkinja od Saseksa plenila je tokom svog poslednjeg javnog pojavljivanja. Stil Megan Markl još jednom se pokazao nepogrešivim, kada se u boho izdanju pojavila na gostovanju kod čuvene feministkinje i aktivistkinje Glorije Steinem.

Za ovo gostovanje Megan je odabrala široke bele pantalone dubokog struka, koje je ukombinovala sa jednostavnom belom majicom. Boho “outfit” podigla je slamenim šeširom, kao i crnim sandralama na pertlanje, koje su ovog leta apsolutni modni hit.

Vojvotkinja od Saseksa raspustila je bujnu kosu i blistal je dok je sa Glorijom govorila o temama, o kojima u poslednje vreme i javno iznosi svoje stavove.

Stil Megan Markl odiše jednostavnošću i elegancijom, ipak nekadašnja glumica pomno prati modne trendove. To je pokazala ne samo savršeno osmišljenim kombinacijama, već i izborom modnih detalja.

Ipak, posebnu pažnju privukla je činjenica da se Megan sve češće pojavljuje u beloj odeći, a bela je sudeći prema trendseterkama omiljena boja sezone.

Nedavno je Megan ponela romantičnu belu haljinu od pamučne čipke, koja je savršeno pristajala njenom tamnom tenu.

Vojvotkinja od Saseksa neguje stil koji je na granici klasične elegancije i ležernog dnevnog odevanja. Ipak, ona savršeno uklapa ova dva, potpuno različita stila, kako bi u svakoj prilici izgledala perfektno.

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top