Jelena Karleuša nastavlja da iznenađuje neobičnim izdanjima na letovanju

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelena Karleuša nastavlja da iznenađuje neobičnim izdanjima na letovanju

Popularna pevačica se, nakon što je u Beogradu proslavila 42. rođendan, vratila u Tursku na letovanje, a ponela je kupaće kostime i komade za plažu koje ranije nismo imali priliku da vidimo

Za Jelenu Karleušu leto je počelo odavno — dok je još bila u karantinu sa svojom porodicom imali smo priliku da je vidimo kako uživa u vrelom bikiniju, a po otvaranju granica i smirivanje situacije u vezi s virusom korona uputila se na letovanje.

Pevačica je uživala u Turskoj, delila provokativne fotografije s plaže i oduzimala dah nesvakidašnjim kupaćim kostimima, a sada smo dobili priliku da vidimo kako izgleda haljina za plažu po njenom ukusu. Kao i sve ostalo što Karleuša ponese, ona je provokativna i neobična!

Ona je na Instagramu objavila fotografiju za kojoj je pozirala na pesku, kojom je pokazala da je preko neon kupaćeg ponela ružičastu mini-haljinu. Ona, razliku od ostalih modela za plažu koje smo imali priliku da vidimo, nije dugačka i lepršava, niti otvorena, već ima zatvoren okovratnik, proreze za grudi i vrlo je, vrlo kratka….

View this post on Instagram

Neon vibes #endlesssummer

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Kombinovala ju je s interesantnom torbicom identične nijanse koju krase resice i beli kaišići.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top