Kešanski: Mislim da je ovo nešto najvulgarnije, najodvratnije, najljigavije što sam pročitala i sad ovde otkucala. Ali, morala sam

Printscreen/Instagram

Lifestyle

Kešanski: Mislim da je ovo nešto najvulgarnije, najodvratnije, najljigavije što sam pročitala i sad ovde otkucala. Ali, morala sam

Muž pevačice Tanje Savić pre četiri meseca odveo je njihova dva sina u Australiju bez njenog znanja i ona sada pokušava na neke svoje načine da vrati decu.

U medijima su zaokupili prostor, i treba joj pomoći, ali akcenat se, kao i uvek, stavlja na senzaciju.

I na profil njenog muža koji je svojevremeno izjavio: Tanja me nikada ne bi prevarila, jer ja sam mašina u krevetu.

Prezadovoljna je sa mnom u tom smislu. Ja nju najbolje *ebem i nikada neće otići od mene.

Ne bih im davala prostora da nisam pročitale komentare pojedinih “muškarčina” na ovu njegovu izjavu, a koji su u rangu: Tako je, brate, samo udri.

Mislim da je ovo nešto najvulgarnije, najodvratnije, najljigavije što sam pročitala i sad ovde otkucala.

Ali, morala sam. Kao ženu, kao majku ženskog deteta, kao suprugu muka mi pripadne od “muškarčina” koji izjednačavaju ženu sa objektom kom je bitno da bude “kvalitetno seksualno namirena” jer sve ostalo, kako ovaj neandertalac kaže nije važno.

Jer dok je on mašina nema da fali. I još dobije neandrtalsku podršku pojedinaca koji misle da joj tako treba jer je “pevaljka” i žensko.

Dok ima ovakvih sasušenih mozgova podizanje svesti o tome da je žena slobodno a ne pokorno biće i da nije seksualni objekat gotovo je nemoguće.

Muka mi je “muškarčina” koji nedostatak zrelosti i samopouzdanja nadomešćuju pričom o veličini svoje kite i umešnom baratanju sa njom (kao da projektuju raketu za odlazak na Mars), jer očigledno ništa drugo nemaju da ponude.

Koliko je ovo žalosno. Mlatiti polnim organom i hvaliti se kako si mašina u krevetu.

Omalovažavati svoju suprugu, majku svoje dece. Stavljati je u ravan sa predmetom kog možeš da obrćeš, pipaš, premeštaš, gurkaš kako ti volja… da bi zalečio nedostatke i prikrio poremećaj.

Bilo je i onih koji su na komentare žena, ispod teksta, vrlo očekivano odgovarali sa “šta se pravite fine, kad sve volite da vas neko dobro…”, ne shvatajući da nije stvar u tome, već u omalovažavanju žena koje, zamislite, osim seksa imaju i druge potrebe.

Uvek se setim moje pokojne komšinice:

On na meni, a ja mislim šta ću sutra za ručak, koliki će biti račun za struju i jel mali uradio domaći zadatak”

Ne želim ni da razmišljam o procentu onih žena koje nevoljno pristaju na seks kad im je najmanje do toga, samo da bi “sačuvale brak” ili “imale mir u kući”, “izbegle batine ili prevare” , “zadržale ga”… tako ih učili.

Žena operisana od karcinoma plaši se kako će u nekim mesecima kad se fizički (mentalno ni ne računa) oporavi zadovoljiti muža, jer on “ima potrebe”.

I tako naučene da nemaju slobodu volje i pravo da kažu “ne želim sada” trpe neandertalce kojima je samo seks svet. Koji rastu u visinu samo kada misle da su dobri u seksu, kada pričaju o svojim podvizima, kada misle da su the best *ebači i da su stoga šanse da ih žena ostavi svedene na minimum.

Dovoljno nam je, i previše, što nam omladina odrasta u vremenu u kom se nemilice propagira savršen fizički izgled, promiskuitet i bahanalije iskaču sa mreža, iz rijalitija, novina, u čemu žena dobija sve više status seksualnog objekta (ona je njena zadnjica, tanki struk, preplanula koža, nadograđena kosa, nažalost), dok muškarci treba da dosegnu skupa auta, stanove, jahte i titulu “biznismen” takođe nažalost.

U ovom “trendu” emocije su na aparatima.

Brakovi neretko postaju stvar nekog prećutnog dogovora u kom svako od partnera ima svoj život sa “strane”.

Ili su često trpljenje. U daleko većem procentu žena “naučenih” da je važno, važnije od svega zadovoljiti muža, ne protivurečiti mu, znati kad treba da zaćutiš, “miriti se u krevetu”, jebo razgovor, to je, jelte, za emotivce.

Staviti karmin, zavrckati zadnjicom, oraspoložiti ga na taj način i sačuvati od prevare. Dok se muškarci, neretko uče, daleko smo mi od emancipacije, da je zadovoljna žena isključivo ona koju “dobro *ebeš i kojoj donosiš pare u kuću”.

Bilo mi je mučno da napišem ovaj tekst, u jednakoj meri koliko mi je mučno kada čujem da neko ženu svodi na objekat, a sebe na seksualnu mašinu.

Preuzeto sa: luftika.rs/ Jovana Kešanski

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top