VELIKE ILUZIJE I ISKUŠAVANJE SUDBINE: Evo kakve su nam IZAZOVE spremile planete u narednim danima

pixabay.com

Lifestyle

VELIKE ILUZIJE I ISKUŠAVANJE SUDBINE: Evo kakve su nam IZAZOVE spremile planete u narednim danima

Horoskop ― planete nam donose neverovatno izazovan period! Evo kako da izbegnemo lošu sudbinu u natrednim danima…

Intenzivna je ova godina. Svi prolazimo kroz promene i iskustva koja nas podstiču da rastemo i pobeđujemo one delove sebe koji nas drže vezanima uz očekivanja, iluziju, dramu, loše odnose, posao koji nam postaje sve veći teret.

Sve nas vodi prema slobodi, ali treba imati hrabrosti krenuti jer to podrazumeva izlazak iz zone komfora. Treba imati hrabrosti suočiti se sa sobom, pokazati sebe, reći ono što misliš i želiš, osnažiti se tamo gde smo slabi, videti sve delove sebe sa kojima nismo na miru

Prihvatanje – delovanje – promena – rast.

Više ne možemo upirati prstom u druge, prebacivati krivicu, izgarati u ljutnji, očekivati nerealno. Od toga nam može biti samo još teže.

Više nego ikad živimo u vremenima koja nam pokazuju važnost i istinitost sadašnjeg trenutka. Sada je tako, a što će biti sutra, videćemo. S čim danas mogu rukovati? Na šta danas imam uticaj? Šta danas mogu učiniti da mi bude bolje?

Zaboravite na vesti, zaboravite na sve ono iz spoljnog sveta što nas truje. Strah nas zarobljava, a istina oslobađa.

Vrlo jasno uviđamo da po starom više ne ide, barem ne u nekim delovima života. Slojevi se gule, ne trebaju nam više i to može biti zahtevan proces jer nas primorava da se otpustimo u nepoznato. Moguće je i da ostanemo bez nekoga i nečega, a ako se to dogodi znajte da je to za vaše najveće dobro jer vam krči put prema slobodi. Svi lanci trebaju otpasti da bismo što spremniji dočekali promene koje dolaze krajem ove godine.

Dosta izazova će u narednom periodu biti na polju odnosa i ljubavi. Venera u Raku ulazi u aspekt s Plutonom i Saturnom. Odnosi nam pokazuju naše strahove i nesigurnosti, naše slabosti. I da, možemo reći on je kriv, on ne valja, ona nije za mene.

I umesto da se primarno bavimo odnosom i drugom stranom, trebali bismo krenuti od sebe i videti šta mi možemo promeniti u svom ponašanju da bismo na taj način pokrenuli neke procese i u odnosima s drugima.

Dosta je bilo drame.

Dosta je bilo uzaludnog žrtvovanja.

Svaki put kad pregazimo sebe, život će nas opomenuti.

Vladavina Device usmerava nas na rad, posao i zdravlje, pa ćemo imati i više događanja i izazova na tom polju.

Mars u Ovnu nas podstiče prema napred, ali tu je i nesigurnost (Saturn u Jarcu). Neka iskustva iz prošlosti, pa i karmički uticaji se sada trebaju odraditi. Rzmotrite šta se odvija pred vama. Bitno je.

Promene su neminovne, kako na globalnom nivou, tako i u našim životima.

Sve se ubrzava.

Budite tu za sebe i ono što je vama bitno.

 

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top