,,KADA NEMA KAFANE, MOŽE I KUĆI“: Milica Todorović i Slavica Ćukteraš napravile lom

Printscreen/Instagram

Poznati

,,KADA NEMA KAFANE, MOŽE I KUĆI“: Milica Todorović i Slavica Ćukteraš napravile lom

Nakon što su se dodatno zbližile u karantinu dok su zajedno bolovale od korona virusa, naše poznate pevačice su nastavile da se druže u istoj meri, pa se može reći da su postale i nerazdvojne.

Milica Todorović i Slavića Ćukteraš se godinama druže, ali čini se da su sada bliže nego ikada, pa često svoje pratioce obraduju zajedničkim videima na društvenim mrežama.

Pošto su kafane zatvorene usled pandemije korona virusa, izlasci nisu dozvoljeni, barem ne onako kako smo svi mi navikli, a pevačicama to definitivno nedostaje.

Ali, to ne sprečava ovaj dvojac da se dobro zabave i naprave same svoju žurku, što su, uostalom, i uradile.

Pevačice su bile zajedno u kući, gde su odvrnule muziku „do daske“ i glupirale se uz istu, a Slavica je iskoristila priliku i da se pohvali novim štiklama.

– Pa kada nema kafane, može i kući, je l tako Slavka? – upitala ju je Milica.

– Tako je brate mili, idemooo sve u šesnaest, ja sam ih platila! – Odgovorila joj je Slavica, a zatim podigla nogu i pokazala svoje nove štikle.

Jedan od hitova koje su pustile njih dve je bila i pesma Ane Bekute ,,Imam jedan život“ uz koji su pevačice dirnute rečima pesme napravile pravi haos, a kako je to izgledalo možete videti na snimku ispod.

idjtv

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top