Milica Pavlović je jutros bacila Beograd pod svoje štikle (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Milica Pavlović je jutros bacila Beograd pod svoje štikle (FOTO)

Dok čekamo da vidimo kako će pevačica izgledati u ulozi svoje pokojne koleginice Jelene Marjanović, Milica nas podseća zbog čega važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja

U Beogradu je jutros održana konferencija za medije povodom početka snimanja serije „Pevačica“, koja će se baviti ubistvom pevačice Jelene Marjanović, čije je telo pronađeno u aprilu 2016. u Borči.

Glavnu ulogu u seriji Gage Antonijevića i Nataše Drakulić odigraće pevačica Milica Pavlović, koja je do sad izbegavala da previše priča o ovom velikom izazovu, a sada je istakla da vredno uči.

View this post on Instagram

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović poznata je po tome da ništa ne prepušta slučaju, pa i nije za čuditi se kada se u deset sati ujutru pojavila u maniru holivudskih zvijezda i zasjenila sve prisutne na konferenciji za novinare koja je održana povodom serije “Pevačica” gdje igra glavnu ulogu. (More photos soon…) . . @senoritamilica . ____________________________________ Zapratite naš # #estradainfo ___________________________________ (Ad)⠀ #sekaaleksic #aleksandraprijovic #lepabrena #cecaraznatovic #draganamirkovic #eminajahovic #kijakockar #teodoradzehverovic #jelenakarleusa #vikimiljkovic #grandproduction #milicapavlovic #milicatodorovic #radamanojlovic #tanjasavic #ananikolic #djani #anabekuta #jalabrat #severina #bubacorelli #mayaberovic #acalukas #dzejlaramovic #marijaserifovic #kyliejenner #kimkardashian ____________________________________ Suzdržite se od neprimjerenih komentara!⠀

A post shared by Estrada INFO Official (@estrada.info) on

— Velika mi je čast što sam deo ovog projekta. Učim svakog dana od ljudi koji su na setu. Projekat je mega-giga, kako bismo rekli mi na estradi — izjavila je pevačica.Milica je za ovu priliku odabrala još jedno izdanje koje ističe njenu vitku figuru, a učinila je to u boji koju ne može baš svako da ponese. Pevačica se, naime, pojavila u dubokoj mini-suknji i topu tamnozelene boje, koje je kombinovala s kratkim letnjim čizmama i crnom tašnicom s efektnom ručkom u vidu metalnog kruga boje zlata.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top