Poruka svim muškarcima: Mudra žena će otići kada shvati da joj ljubav nije uzvraćena

pixabay.com

Ljubav i seks

Poruka svim muškarcima: Mudra žena će otići kada shvati da joj ljubav nije uzvraćena

Dok vi sedite skrštenih ruku i neradite ništa ta žena će da izabere vas i neće mariti za vaše mane i nesavršenstva jer smatra da ste vi savršeni za nju onakvi kakvi jeste.

Njena ljubav prema vama će biti bezuslovna, isktena i pu na topline. Voleće te i neće tražiti ništa zauzvrat osim da i vi volite nju isto koliko i ona voli vas. Biće tu kada vam bude najteže i kada vam bude trebalo rame za plakanje . brinuće o vama, voleće vas i želeće samo najbolje za vas.

Zamišljaće kakav će joj život biti sa tobom i smišljaće planove za budućnost. Uvek će da te podseti na lepe trenutke kada dođu teška vremena i nikada neće moći da zamisli svoj život bez tebe, to bi za nju bilo nemoguće. Daće ti do znanja je koliko te voli i da si ti prioritet u njenom životu.

Daće ti je svoju dušu i svoje telo, ali nemoj da budeš previše sebičan da to vidiš. Nemoj ignorisati njena osećanja i nemoj da misliš da i previše pokazuje. Nemoj da shvataš njenu ljubav zdravo za gotovo i nemoj da zaboraviš da ljubav treba da bude obostrana, jer i njoj je potrebna ljubav isto kao i svakoj drugoj osobi.

Kada imate pored sebe mudru ženu koja vas stavlja na prvo mesto u svom životu treba da znate da to neće uvek biti tako. Žena oseti kada treba da ode . Bez obzira koliko ljubavi daje drugima kada oseti da ta ljubav nije uzvraćena ona će da ode. Ako joj ne uzvratite tu ljubav koju ona daje vama ona će da se umori.

Prestaće da troši svoje vreme i energiju na nekoga ko to ne zna da ceni. Tek kada ode shvatićete da nikada nećete upoznati ženu koja vas neće znati voleti toliko kao ona, bezuslovno. Voleti nekoga i biti voljen je najdragocenija stvar koja može da vam se dogodi u životu. To je nešto što svi treba da znate.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top