Nebojša Dugalić i njegova supruga Dragana podelili divnu fotografiju!

Poznati

Nebojša Dugalić i njegova supruga Dragana podelili divnu fotografiju!

Imaju petoro dece na koje su ponosni.

Srpski glumac Nebojša Dugalić ima petoro dece, venčao se 2000. godine s lepom Draganom, koja se takođe bavila glumom, ali se svoje karijere odrekla zarad porodice.

Njih dvoje su jedan od glumačkih parova sa najviše naslednika u našoj zemlji. Par je specifičan i po tome što njihova deca nose divna imena, retka na našim prostorima: Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina.

Nebojša je u jednom intervjuu iskreno rekao da deca ponekad vaspitavaju njega.

„Oni mene svaki dan preslišavaju. Nedavno je treći naš sin napravio neki lom po kući i supruga je viknula na njega i zapretila mu oštrijim tonom da neće izaći napolje ako ne pokupi sve što je rasturio, a on se okrenuo istog trenutka i rekao joj: „Sad mi to isto reci, ali lepo, kako smo se dogovorili“. Šta čovek da uradi nego da posluša? Jednom je isto bio nevaljao, to se ponavljalo više puta i ja ga pitam: „Zašto si to uradio, koliko puta sam ti rekao da to ne radiš“ a on je rekao: „Ne znam, valjda su deca takva“, ispričao je Nebojša ranije za Informer.

Ime glumčevog sina Kalin je izazvalo veliku pažnju javnosti zbog neobičnosti. Kalin je muška varijanta ženskog imena Kalina. Ovo ime je slovenskog porekla.

View this post on Instagram

Pred sletanje u Geteborg…

A post shared by Nebojsa Dugalic (@nebojsadugalic_official) on

BLIC

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top