Ovako će izgledati modna jesen: Pruće, čipka, pamuk, teksas i animal print su „must have“!

pixabay.com

Moda

Ovako će izgledati modna jesen: Pruće, čipka, pamuk, teksas i animal print su „must have“!

Jesen je na pragu, a dizajneri i influenserke su već izbacili must have modne kombinacije.

Da priču ne komplikujemo previše, ove sezeone ili predsezone neizostavni modni detalji su torbe od pruća, pamične haljine i duksevi jednostavnih linija i neutralnih boja, komadi od pamučne čipke, kao i teksas.

Takođe, u trendu su i dalje maksi haljine, koje su predviđene da se kombinuju sa vanremenskom teksas jaknom, dok su detalji od čipke spojeni sa „nespojivim“ – odnosno, fazon je da se nose sa duksom ili pamučnom majicom, kao kontrast.

Takođe, veoma su aktuelne i jednostavne, jednobojne pamučne haljine srednje ili maksi dužine, a preko njih možete nositi mantil ili teksas jaknu.

Trend i ove jeseni su komadi u animal printu. Najbolji izbor za ovaj dezen je definitivno suknja u „umerenom“ animal printu, koju ćete kombinovati sa jednobojnom majicom, teksas jaknom i jednostavnim i svedenim patikicama.

Ceo stajling trebalo bi da upotpuni torba od pruća, koja može biti mini, midi ili maksi veličine – sve su podjednako aktuelne.

Što se obuće tiče, izgleda da su patike i dalje neizostavni komad koji se uz sve kombinuje, pa bi, ukoiko pratite modne trendove, trebalo da nabavite jedne univerzalne i svedene, koje idu uz ove modne kombinacije.

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top