5 ženskih imena za koja se veruje da nas štite do kraja života

pixabay.com

Lifestyle

5 ženskih imena za koja se veruje da nas štite do kraja života

5 imena za koja se veruje da štite svoje vlasnice celog života!

Roditelji ponekad svojoj deci daju imena koja im se jednostavno samo dopadaju, a poneki zadiru u veću simboliku i veruju da značenje imena može uticati na karakter osobe koja ga nosi.

Svako ime poseduje simbolično značenje, a mnoga imena sadrže i osobine koje roditelji žele da deca poseduju. Na primer, Mila, Draga, Ljubica (od ljubazna)…

Takođe, postoje imena za koje se veruje da predstavljaju neki vid energetskog štita i da čuvaju vlasnika od negativnosti tokom celog života.

Evo koja imena imaju simboliku zaštite:

Aleksandra

Grčko ime koje označava zaštitnika, čuvara. Simbolično, žena sa ovim imenom poseduje unutrašnju snagu, hrabra je, uporna i lako pronalazi izlaz iz teških situacija.

Aleksandra, ime koje označava rizikovanje zarad ostavrenja ciljeva.

Viktorija

Ime Viktorija u bukvalnom prevodu znači pobednica. Simboliše osobu koja je spremna da pruži poslednji atom snage kako bi ostvarila svoj cilj. Ne dozvoljava da je prepreke sputavaju i hrabro korača putem samoostvarenja. Ona je uspešna, dosledna svojim snovima i principima i uvek ima poštovanje prema sebi.

Barbara

Ime simbolizuje mirnu i uravnoteženu osobu koja uvek ima poverenje u sebe. Označava osobu koja lako rizikuje, donosi ispravne odlukebrzo i odlučno i voli da drži sve konce života u svojim rukama.

Velika energija omogućava joj da ostane pribrana u teškim situacijama i traga za rešenjima. Njena zvezda vodilja je – MIsli pozitivno i pozitivno ćeš živeti.

Margarita

Margarita je ime koje simbolizuje pouzdanum, ljubaznu i nežnu ženu. Ona je rođeni lider, umereno stroga i pravična osoba koja poseduje dovoljno razumevanja.

Snaga imena Margarita je u tome što označava osobu koja zna kada treb da se povuče, odustane i nešto proveri ili ostane da se bori do kraja. Veruje se da poseduje jako razvijenu intuiciju.

Olga

Ovo ime potiče iz Švedske, od imena Helga, a nosi zanimljivo i možćno značenje. Olga simbolizuje osobu koja je rođena da bi bila srećna i zdrava. Veruje se da vlasnice ovog imena imaju samopouzdanje, odlučne su i samouvereno se kreću ka svojim ciljevima. Još neka značenja za ime Olga su „Ona koja je mudra i prosvećena“ i „žena koja je puna vrlina“.

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top