ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE OSVRNULA NA NEDAVNU SITUACIJU KOJA JE POKRENULA LAVINU KOMENTARA…

instagram/Printscreen

Poznati

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE OSVRNULA NA NEDAVNU SITUACIJU KOJA JE POKRENULA LAVINU KOMENTARA…

Aleksandra Prijović ovog leta je odmor i predah od gradske buke s porodicom potražila u Monaku. Na jahti su ih sačekali Lepa Brena, Boba i ostatak porodice Živojinović, a sve je bilo podređeno malenom Aleksandru, koji je uživao okružen ljubavlju.

– Pravo da vam kažem uživao je i on, a i mi. Već je on svestan svega, tako da je uživao u kupanju ceo dan. Naša porodična okupljanja su uvek lepa i vesela gde god da smo, a more naravno svi volimo, tako da je ovo bio jedan od nezaboravnih odmora. Međutim, i Filip i ja smo imali posla pa smo se vratili u Beograd posle dvadesetak dana – priča Aleksandra, i otkriva da još uvek nije sigurna čije osobine ima Filipov i njen sin, ali da zna da je likom na tatu.

– Svima je on centar pažnje i toliko je dobar i veseo dečak, da nas sve uvek zabavlja. Sad je u periodu odrastanja kad sve razume i sve vidi, ali i svuda hoće da stigne, tako da održavamo liniju dobrim treningom oko njega… Mislim da je još rano jer se on menja, ali ima onih koji kažu da liči na mene. Prepoznajem i svoje osobine i karakter često.

Lepa pevačica je otkrila i da priželjkuje još dece, a da ni suprugu ni njoj pol bebe nije bitan.

– Naravno da želimo. Nama je sasvim svejedno, šta god da bude. Naravno da bismo voleli i devojčicu, ali nije zaista važno… Kad dođe vreme, biće još dece – priča Aleksandra kroz smeh.

Filipu je nedavno bio rođendan, a poklon, kao i mala proslava nisu izostali.

– Proslavili smo zbog cele situacije u malom krugu naših prijatelja i bilo je kao i uvek divno. Mi volimo da se družimo, tako da nam takva okupljanja nisu strana. Što se poklona tiče, ja sam spremila iznenađenje i okupila sve prijatelje da Filip ne zna. Svakako, sigurna sam da je njemu bio najdraži poklon poljubac od Aleksandra i mene za dobro jutro… – otkriva pevačica, i dodaje da joj nedostaju publika i nastupi, ali i da uskoro sprema veliko iznenađenje.

– Naravno, nedostaju mi nastupi, a samim tim i publika. Jedva čekam da cela situacija sa virusom prođe, kako zbog zdravlja svih nas tako i zbog onih koji do sada nisu mogli da se bave svojim poslom. Nadam se ćemo se brzo vratiti normalnom životu. Planova ima toliko, ali sve je nekako na čekanju, osim nove pesme, za koju sam snimila i spot i koja će uskoro izaći. Mislim da će biti pravo iznenađenje i jedva čekam da čujem reakciju publike – zaključila je Aleksandra Prijović za “Blic”.

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović Aleksandri je javno zahvalila za pomoć i za to što je otkupila garderobu koju je ona prodavala preko društvenih mreža. Mlada pevačica otkriva da joj nije bila namera da javnost sazna za taj gest, kao i da je Milici odmah poželela da pomogne:

– Ja nisam želela da to izađe u javnost, ali Milica je htela da se zna ko je. Iako sam ja to radila kao što i sve radim, isključivo srcem i nikad mi namera nije nekakav marketing. Čim sam pročitala i videla njenu borbu za sina, odmah sam joj pisala i želela da pomognem. Milica je divna i svu sreću joj želim…

Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top