Evo koliko je koštao Sofijin porođaj: „Spavala je u LUKSUZNOM APARTMANU i vodilo se računa o svakom detalju“

Printscreen/Instagram

Poznati

Evo koliko je koštao Sofijin porođaj: „Spavala je u LUKSUZNOM APARTMANU i vodilo se računa o svakom detalju“

Luka i Sofija sa sinom

Fudbaler Real Madrida Luka Jović potrošio je na vođenje trudnoće i porođaj verenice Sofije Milošević (29) čak 35.000 evra.

Atraktivna plavuša rodila je pre nekoliko dečaka Alekseja u prestižnoj ginekološkoj privatnoj klinici u Madridu, pošto je korona poremetila plan po kom je trebalo da dečak dođe na svet u Sjedinjenim Američkim Državama.

Luka ništa nije prepuštao slučaju, već se kod saigrača raspitao o klinikama u prestonici Španije, a onda izabrao najbolje za svoju buduću ženu.

– Privatne klinike i pregledi su u Španiji mnogo skuplji nego u Srbiji, pa je Luka je na Sofijinu trudnoću i porođaj potrošio 35.000 evra. Naravno, u ovu sumu ne ulazi samo samo porođaj već i kompletno vođenje trudnoće od prvog meseca. To podrazumeva stalne konsultacije, ultrazvučne preglede, briseve, standardne analize krvi, anesteziju, pregled srca, noćenja u luksuznom apartmanu, prisustvo oca na porođaju… – tvrdi izvor za „Informer“.

Iako 35.000 evra za većinu ljudi predstavlja ozbiljan novac, za reprezentativca Srbije to je prava sitnica jer u „kraljevskom klubu“ nedeljno zarađuje čak 400.000 evra bruto, odnosno oko 200.000 evra neto.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top