Dnevni horoskop za 14. septembar

Lifestyle

Dnevni horoskop za 14. septembar

OVAN

Iskoristite dan za komunikaciju sa saradnicima i uspostavljanje optimalnih dogovora. Kada je ljubav u pitanju, jako vam je stalo do druge

BIK

Pokušajte da se uzdržite od komentara radi izbegavanja sukoba sa nadređenom osobom. Oboje ste nespremni za kompromis. Odličan je dan za komunikaciju i bliskost sa partnerkom. Pričuvajte se hladnih napitaka.

BLIZANCI

Nervozni ste, jer vam poslovni planovi ne idu od ruke i od nekih ćete čak morati da odustanete. Nemojte kvariti odnos sa partnerkom zbog ljubomore. Kada je zdravlje u pitanju reproduktivni sistem je ugrožen.

RAK

Upornost se uvek isplati, a sada stiže finansijska nagrada za sav uloženi trud. Na polju ljubavi ste blokirani i sami primećujete da namete uspeha u ovoj oblasti. Što se tiče zdravlja pričuvajte se iznenadnih povreda.

LAV

Posao stagnira i sada vam je jasno kako se osećaju gubitnici. Na poslu su moguća neke lepe stvari vezane za oblast ljubavi. Imaćete priliku da upoznate pričljivu i šarmantnu osobu. Kosti prave problem duži vremenski period.

DEVICA

U toku je nepovoljan dan za finansije. Očekuje vas neplaniran veći trošak. Saradnja sa strancima unosi nervozu. U emotivnom smislu ste nezadovoljni, ali nespremni za promene. Zglobovi su prilično osetljivi.

VAGA

Niste zadovoljni poslovnom situacijom. Sastanci neće teći glatko i imaćete problem da nametnete svoje ideje. Tvrdoglavi ste i pokušavate da nametnete partnerki svoja pravila. Mogući su problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA

Problemi na poslu vas čine nesigurnim i frustriranim. Kad je ljubav u pitanju maštate o bivšoj partnerki koju ste idealizovali. Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi tipa preloma ili bola, vezanih za kosti ili zube.

STRELAC

Nerazumevanje sa kolegama preti da eskalira i da dovede do žučnog verbalnog sukoba. Nezadovoljni ste ljubavnom sferom, ali sami ste doprineli stagnaciji u ovoj oblasti čega ste blaženo nesvesni. Mogući su problemi sa venama.

JARAC

U poslovnom smislu prilično ste diplomatični i otvoreni za saradnju i kompromise. Emocije su vam snažne pa zbog ljubomore možete prilično burno da reaguje. Kada je zdravlje u pitanju prijao bi vam odmor u prirodi.

VODOLIJA

Jako ste samouvereni i smatrate da su vaši poslovni planovi najbolji. Emocije su prilično proradile i imate potrebu da drugoj strani pričate o svojim emocijama. Na polju zdravlja mogući su prolazni problemi sa bešikom.

RIBE

Vredni ste i obraćate pažnju na svaki poslovni detalj. Imate velika ljubavna očekivanja. Gledajte da zbog ljubomore ne napravite sasvim nepotreban problem drugoj polovini. Prisutan je disbalans hormona.

kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top