Prvi susret Lukinih sinova ostavlja bez reči i tera suze na oči (video)

Printscreen/Instagram

Poznati

Prvi susret Lukinih sinova ostavlja bez reči i tera suze na oči (video)

Sofija Milošević sa sinom je napustila bolnicu i stigla u prelep dom u Madridu

Sofija i Luka najzad su zajedno i mogu da uživaju sa svojim tek rođenim sinom Aleksejom. Posle porođaja, koji je protekao u savršenom redu, Sofija je neko vreme boravila u porodilištu, a danas je konačno došao dan da ona i beba odu kući. Ponosna mama uslikala je Luku kako sa sinom svi zajedno napuštaju bolnicu i kreću put luksuznog doma u Madridu.

Sofija i Luka najzad su zajedno i mogu da uživaju sa svojim tek rođenim sinom Aleksejom. Posle porođaja, koji je protekao u savršenom redu, Sofija je neko vreme boravila u porodilištu, a danas je konačno došao dan da ona i beba odu kući. Ponosna mama uslikala je Luku kako sa sinom svi zajedno napuštaju bolnicu i kreću put luksuznog doma u Madridu.

Uzbuđenje pred prvi Aleksejov dolazak u porodični dom bilo je na vrhuncu, a Sofija se pobrinula da sve bude na svom mestu. Lepo vreme odmah ih je izmamilo u dvorište, a presrećna manekenka oduševljeno je napisala na profilu na „Instagramu“:

– Ponovo kod kuće!

Sofija i Luka odlučili su da, kada na svet dođe mali Aleksej, tu bude i njegov sin David. Luka je starijeg naslednika, koji ima godinu i po dana, dobio u vezi sa bivšom izabranicom Anđelom Manitašević. Trenutak kada se braća upoznaju Sofija je zabeležila snimkom koji topi i najtvrđa srca. Braća jedan preko puta drugog ‒ ljubav koja nema granice.

– Bratska ljubav – ponosno je napisala Sofija pored fotografije koja je oduševila sve njene pratioce, kao i prijatelje širom sveta.

Kada su se smestili u svoj ušuškani dom, manekenka je uspavala Alekseja i odlučila da se i sama malo odmori pored sina. Snimak na kome je pokazala kako izgleda samo tri dana posle porođaja objavila je na društvenim mrežama.

– Tako mi je čudno bez trudničkog stomaka – napisala je Sofija na snimku na kome se vidi da od viška kilograma nema ni traga ni glasa.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top