Svaka žena zaslužuje iskrenu ljubav…

pixabay.com

Ljubav i seks

Svaka žena zaslužuje iskrenu ljubav…

Zaslužujete iskrenu ljubav nekoga ko vas stavlja na prvo mesto. I sigurno ćete ga pronaći

Ne ulazite u inferiornu vezu u kojoj vaše srce pripada nekome ko vas samo povremeno voli. Ne dozvolite da ova osoba zauzme mesto u vašoj glavi i srcu. Ne dozvolite da vas pomisao na njega natera da se bacate i okrećete u krevetu cele noći. Ne dozvolite da vam poruke bez odgovora odvrate pažnju od vašeg stvarnog života, ispunjenog ljudima kojima je stalo do vas. Ne zaljubljujte se nesebično u nekoga ko vam u teškim vremenima nikada nije pritekao u pomoć.

Ne bi trebalo da budeš sa njim samo kada si mu potrebna. Ne zaslućujete da budete sa osobom koja dolazi kod vas samo kada je usamljena. Zaslužujete nekoga ko neguje svaki trenutak koji provodite zajedno.

Možda ćete uživati u brizi o nekome, ali ako ste toj osobi potrebni kada je to pogodno samo za njega, onda ne cenite svoje vreme. Potreban vam je neko ko će prošetati sa vama kroz sve dosadne, teške i izazovne periode u životu, jer nema uspona bez padova.

Treba vam neko da bude prisutan kada ste preplavljeni – neko ko vas razume i ne pokušava da omalovaži ili „popravi“. Treba vam neko da bude tamo nakon što se završi odvratan dan na poslu – neko ko će vas smiriti i reći vam da će sve biti u redu. Treba vam neko ko će biti tamo kada želite avanture i iskren smeh – neko ko će vam sve ovo dati i smejati se na isti način.

Treba vam neko ko će biti sa vama i u mračno i u svetlo vreme, jer u suprotnom, ne biste trebali gubiti ni minut vremena na njega.

Zaslužujete više od površne ljubavi sa osobom koja vas ne ceni.

Niste samo jedna od dostupnih opcija. Niste neko ko samo popunjava nečiju prazninu. Vi ste divna, iskrena i puna života, žena koja zaslužuje da bude sa nekim ko će to ceniti iznad svih ostalih vaših kvaliteta.

Ne treba apsolutno ništa da menjate u sebi da biste nekome udovoljili.

Vaše misli i osećanja su važni i smisleni, a svako ko tvrdi drugačije ne zaslužuje vaše vreme.

Možete se pobrinuti za nekoga, ali ako on nastavi da vas drži u pozadini i dođe samo kada mu je zgodno, onda je vreme da se oprostite i počnete dalje, jer ćete u protivnom sprečiti sebe da upoznate nekoga ko zaista želi da ide sa vama kroz vatru i vodu. Neko ko želi da vas teši kad plačete, drži vas za ruku kad hodate ulicom, poljubi vas javno, peva zajedno sa vama pesme sa radija i budi se pored vas svako jutro, ne skrivajući od vas svoje nedostatke i mane. Vi ste nečiji san, a zadržavanje pored nekoga ko vam ne uzvraća ljubav je isto kao da naterate sebe da patite.

Treba vam neko ko će biti tamo, baš kao što ste i vi bili za njega u vaše vreme. Potreban vam je neko ko će se potruditi da se osećate posebno onako kako ste se osećali. Potreban vam je neko čija su osećanja duboka i strasna poput vaših.

Ova osoba se može osećati kao da je savršena za vas, ali neko kome je zaista suđeno da bude sa vama neće vas naterati da čekate danima pre nego što odgovorite na poruku. Idealan partner ne zove samo kada mu je to zgodno. A sa njim ćete se osećati posebno, a ne prazno, slomljeno i beskorisno.

Zaslužujete iskrenu ljubav nekoga ko vas stavlja na prvo mesto. I sigurno ćete ga pronaći. Ovaj momak će vam pružiti toliko ljubavi koliko beskrajno dajete drugima. Ali prvo se morate osloboditi onih koji vas nikada nisu cenili.

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top