Muškarca rođenog u ovom znaku je najteže osvojiti

pixabay.com

Ljubav i seks

Muškarca rođenog u ovom znaku je najteže osvojiti

Predatorke i ledene kraljice kod njega nemaju nikakve šanse

Intuitivan, sentimentalan, veran, empatičan, odan, osetljiv i okrenut porodičnim vrednostima – ovako bi u najkraćem astrolozi opisali muškarce rođene u znaku Raka. Ali, ma koliko se činilo da su emotivno pristupačni, njih je, zapravo, najteže osvojiti i zavesti.

Muškarac rođen u ovom znaku Zodijaka je simpatičan i uvek okružen prijateljima i članovima porodice, ali ako želite da ga privučete morate da budete autentični. Evo šta bi trebalo da uradite da biste zavredeli pažnju ovog vodenog znaka i osvojili ga za sva vremena:

1. Pokažite mu da volite ljude
Rakovi iznad svega vole svoju porodicu, pa ako imate nameru da ih osvojite pokažite koliko volite ljude. Najsigurniji način da se približite muškarcu Raku je da pokažete interesovanje za njegovu majku, jer je on za nju vezan na poseban način.

Takođe, pokažite mu da je i vama porodica na prvom mestu. Prepričavajte mu dogodovštine iz detinjstva i lepe porodične uspomene.

2. Napravite prvi korak

Muškarac Rak voli asertivne i nežne žene, pa mu na suptilan način stavite do znanja da vam se dopada, ali mu nemojte uskratiti zadovoljstvo da vas osvaja. Kad je siguran da ima šanse kod vas, pokazaće koliko je maštovit i romantičan, i vi ćete se osećati kao princeza oko koje se vitez trudi kao da mu život od toga zavisi.

Takođe, muškarac rođen u ovom znaku Zodijaka voli da preuzme tradicionalnu mušku ulogu, pa bi bilo mudro pitati za pomoć ili od njega zatražiti savet. Ukoliko tako nešto uradite, steći ćete njegovo poverenje.

3. Budite tradicionalni
Rak ne traži vezu za jednu noć, već nekoga sa kim će se skrasiti i za koga će moći da kaže da je njegova „srodna duša“. Pokažite da imate tradicionalne stavove u ljubavi i već će početi da razmišlja o vama kao o partnerki sa kojom bi mogao da ostane do kraja života.

4. Kuvajte s ljubavlju
Kad je neko smišljao onu čuvenu rečenicu „Put do muškog srca vodi preko stomaka“, verovatno je imao na umu muškarca rođenog u znaku Raka. Ukoliko želite da ga impresionirate, pozovite ga na večeru koju ćete sami pripremiti. Muškarac rođen u ovom znaku uživa u romantičnoj večeri, uz sveće i laganu muziku, u intimnom ušuškanom okruženju.

5. Zagrlite ga
Niko tako ne ceni dodir kao što to čini muški Rak. Dodir je deo njegovog jezika ljubavi, pa kad god ste u prilici dodirnite ga za ruku ili ga poljubite u obraz – rastopiće se od miline.

Telegraf.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top