Šeron Stoun: Ko god vam kaže da izgled nije važan, debelo vas laže! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Lepota i zdravlje

Šeron Stoun: Ko god vam kaže da izgled nije važan, debelo vas laže! (FOTO)

Slavnu glumicu Šeron Stoun uskoro ćemo gledati u Netfliksovoj dramskoj seriji ‘Ratched’, koja radnjom prethodi kultnom filmu ‘Let iznad kukavičjeg gnezda’. Tom prilikom je dala intervju Telegrafu u kojem se osvrnula na važnost izgleda

‘Ni ne shvatate koliko je izgled važan dok ne počne da nestaje. Velika, debela i glupa laž je kad vam neko kaže da mu izgled nije važan’, kaže 62-godišnja zvezda ‘Niskih strasti’.

Zbog toga je kaže i sama disciplinovana po pitanju svoje uredne građe pa uprkos ograničenjima zbog Covid-19 redovno vežba u svom domu na Beverli Hilsu.

‘Radim 30 čučnjeva dnevno, a dok gledam televiziju dižem tri kilograma teške olovne lopte’, otkriva Šeron i dodaje da je to samo zato što ovih dana ne može u teretanu.

Slavna glumica dugo je bila na glasu kao ‘teška osoba’ i ‘glumica s kojom je teško raditi’, a sad kaže da se oseća oslobođenom tih ‘optužbi’ nakon pokreta #MeToo.

Za časopis Telegraf se prisetila jednog reditelja koji ju je zamolio da mu svaki dan, dok joj daje uputstva, sedi u krilu. Danas je, kaže, mekša i ne obazire se na sve što doživi.

tportal.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top